Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šóošovej FOTO s Juraškom spred 16 rokov: Fúha, veď teraz vyzerajú oveľa lepšie!

Lenka Šóošová a Roman Juraško Zobraziť galériu (3)
Lenka Šóošová a Roman Juraško (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - Lenka Šóošová a Roman Juraško tvoria moderátorskú dvojicu už dlhé roky. V utorok si brunetka zaspomínala na časy minulé pri príležitosti ich 16. výročia spoločného pôsobenia pred kamerami. A fanúšikovia sa zhodujú, že obaja dnes vyzerajú ešte lepšie ako kedysi.

Lenka Šóošová v utorok zverejnila na sieti Instagram porovnávaciu koláž, na ktorej sú s kolegom Romanom Juraškom kedysi dávno a dnes. „16. výročie vysielania,” napísala k nej. Presne toľko rokov tvoria moderátorskú dvojicu. 

Šóošovej FOTO s Juraškom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LŠ)

A ľudia sa v komentároch zhodujú, že hoci im pribudli roky, vyzerajú teraz snáď ešte lepšie než kedykoľvek predtým. Mnohí písali klasické - čím starší, tým krajší. „To čo je za blbosť? Keď ste boli mladí, tak takí pekní ste neboli, ako ste teraz. Na plastikách ste neboli, tak nechápem,” čudovala sa jedna z komentujúcich diváčok. Ďalšia dodala, že najmä Lenka rokmi skrásnela. 

„Bambula, ďakujem za 16 super rokov a teším sa na ďalšie,” prispel aj Juraško, ktorý je nielen Lenkiným kolegom, ale aj veľmi dobrým kamarátom. 

Šóošovej FOTO s Juraškom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LŠ)

Viac o téme: Lenka ŠóošováRoman Juraško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu