Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojka v šoku: Dve moderátorky Top Staru oznámili tehotenstvo... Čo bude s reláciou?

Obe tehotné moderátorky sú tvárami Top Staru. Zobraziť galériu (4)
Obe tehotné moderátorky sú tvárami Top Staru.

BRATISLAVA - Len v nedeľu sa modelka a moderátorka Soňa Skoncová (33) pochválila prekrásnou novinkou. Prostredníctvom svojho Instagramu fanúšikom prezradila, že už onedlho z nej bude mamička. Len deň potom očakávanie dieťatka oznámila aj ďalšia známa Slovenka - Alexandra Orviská (37). No a okrem toho, že sú obe dámy v tehotné, spája ich aj profesia - obe sú stálicami obľúbenej jojkárskej relácie Top Star...

Soňa Skoncová a jej partner Robo tvoria stabilný pár už dlhé roky, v marci 2019 dvojica ohlásila zásnuby. Teraz týchto sympatických zaľúbencov čaká ďalšia krásna životná kapitola. Už onedlho sa stanú pyšnými rodičmi, čo Soňa oznámila ešte v nedeľu, pričom zverejnila romantický záber, kde ju partner drží na za vypuklé bruško. 

Galéria: Alexandra Orviská a Jaroslav Janus
Soňa Skoncová a jej partner Robo sa onedlho stanú rodičmi
Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová a jej partner Robo sa onedlho stanú rodičmi  (Zdroj: Instagram S.S.)

Len o deň neskôr sa o rozruch postarala aj Alexandra Orviská. Z nej bude onedlho už dvojnásobná mamina a bábätko porodí hokejistovi Jaroslavovi Janusovi. Soňa aj Saša sa teda už onedlho odoberú na materskú dovolenku, aby sa svojim malým zázrakom mohli naplno venovať. To ale logicky znamená, že pracovné povinnosti budú musieť dostať dočasnú stop-ku. 

Takto tehotenstvo oznámila Alexandra Orviská
Zobraziť galériu (4)
Takto tehotenstvo oznámila Alexandra Orviská  (Zdroj: Instagram AO)

Zamotané hlavy budú mať najmä v Jojke, a to kvôli relácii Topstar. Skoncová aj Orviská sú jej tvárou, populárny formát zo zákulisia šoubiznisu teda príde rovno o dve moderátorky. My sme sa preto Informovali, čo ich v televízii momentálne čaká. Plány a zmeny sú však evidentne zatiaľ len hudbou budúcnosti. 

„Našim dvom moderátorkám Topstaru - Saši Orviskej a Soni Skoncovej gratulujeme a prajeme veľa zdravia. Obe sa cítia dobre a vo svojej moderátorskej práci pokračujú aj naďalej. O prípadných zmenách budeme divákov včas informovať,” povedala pre Topky hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. 

Viac o téme: Soňa SkoncováAlexandra OrviskáTop Star
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu