Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Silviu Šuvadovú a slovenského návrhára zbalila vo Vatikáne polícia: Dlhé hodiny na stanici, kontrolovali jej aj podprsenku!

Silviu Šuvadovú a slovenského návrhára zbalila vo Vatikáne polícia! Zobraziť galériu (4)
Silviu Šuvadovú a slovenského návrhára zbalila vo Vatikáne polícia! (Zdroj: Martin Bublavý )

BRATISLAVA/VATIKÁN - Silvia Šuvadová (47) má na konte už niekoľko nakrúcaní filmov či seriálov, ktoré si odbila ako na domácej scéne, tak i v zahraničí. Na to najnovšie ale zrejme nikdy nezabudne. Počas točenia ju i zvyšných členov štábu zbalili muži zákona a niekoľko hodín strávili vysvetľovaním na polícii!

Hlavným dôvodom, prečo skončili v rukách tamojších mužov zákona, bol slovenský návrhár Jozef Grondžák. Ten si totiž vo filme režiséra Marka Dobeša, ktorý v minulosti napísal napríklad aj scenár k snímke Kajínek, zahral dvojrolu kňaza a kardinála. Po tom, ako nakrútili scénu druhej menovanej postavy, sa herci so štábom rozhodli ísť na návštevu Vatikánu. To však nerátali s tým, že práve kostým kardinála ich dostane na policajnú stanicu. 

Galéria: Slovenská premiéra filmu Šarlatán:

Silviu Šuvadovú a slovenského návrhára zbalila vo Vatikáne polícia: Dlhé hodiny na stanici, kontrolovali jej aj podprsenku! (Zdroj: Martin Bublavý )
„Po tom, čo sme točili v uliciach Ríma, sme sa neprezliekli, nechcelo sa nám ísť na hotel a išli sme sa pozrieť do Vatikánu. On v tom kardinálskom kostýme, ja s umelým tehotenským bruškom, lebo tá moja postava bola tehotná. A tam nás spozorovali dvaja muži v normálnom civilnom oblečení. Po chvíli k nám prišli, boli sme malý štáb, šesť ľudí.  A všetkých nás zobrali na políciu," povedala pre Topky Silvia. 

Jozef Grondžák a Silvia Šuvadová nám porozprávali o tom, ako počas nedávnej návštevy Talianska nečakane skončili na polícii.
Zobraziť galériu (4)
Jozef Grondžák a Silvia Šuvadová nám porozprávali o tom, ako počas nedávnej návštevy Talianska nečakane skončili na polícii.  (Zdroj: Martin Bublavý )

Následne celej osádke muži zákona všetko zhabali - od mobilných telefónov, až po kameru a batožinu. Na stanici ich čakala kontrola i fotenie, no a kým väčšinu štábu prepustili, návrhára Jozefa Grondžáka previezli na ďalšiu stanicu, aktuálne dokonca čakajú na súdne konanie.

Viac tom, čo sa dialo na policajnej stanici, prečo Silvii Šuvadovej dokonca kontrolovali aj spodnú bielizeň a ako to znášala, sa dozviete v našom video-rozhovore vyššie, kde nám Jozef so Silviou porozprávali aj o špeciálnych korona-opatreniach v Taliansku! 

Viac o téme: Silvia ŠuvadováJozef Grondžák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu