Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kmeťo mladší (41) pozitívny na koronavírus: VIDEO-odkaz pre všetkých neveriacich… 11 dní horúčky, všetko ma bolelo!

Igor Kmeťo mladší nahral video-odkaz všetkým, ktorí neveria, že koronavírus existuje. Zobraziť galériu (6)
Igor Kmeťo mladší nahral video-odkaz všetkým, ktorí neveria, že koronavírus existuje. (Zdroj: Instagram I.K.)

BRATISLAVA - Vo štvrtok sme na Topkách informovali, že slovenský šoubiznis má prvého speváka pozitívneho na koronavírus. Zákernú diagnózu potvrdili Igorovi Kmeťovi mladšiemu (41). Ako priznal, na infekčnom strávil 8 dní a 11 dní sa pasoval a vysokými teplotami. Stále sa však nájdu ľudia, ktorí chorobe neveria... Tým hudobník natočil VIDEO-odkaz!

Igor Kmeťo mladší prvýkrát o svojej chorobe informoval v utorok na sociálnej sieti Instagram. „Ak vám niekto povie, že koronavírus je výmysel a že je to len slabá chrípka, tak mu hneď jednu pri... Ja som mal 11 dní teploty a 8 dní z toho som strávil na infekčnom. Neprajem nikomu,“ napísal k záberom z nemocnice hudobník a poďakoval lekárom, ktorý sa tam o neho starali.


Obrovský ŠOK! Igor Kmeťo ml. pozitívny na koronavírus: Ťažký priebeh... 8 dní v nemocnici na infekčnom!


O zdravotnom stave známeho speváka sme informovali aj na Topkách a mnohí čitatelia reagovali neveriacky. Aj komentáre pod naším článkom vyprovokovali Kmeťa mladšieho k tomu, aby nahral video, v ktorom o svojom stave a celkovo o koronavíruse prehovoril. Mal totiž potrebu ľudí presvediť, že COVID-19 skutočne nie je výmysel. 

„Prednedávnom som na svoj Instagram dal status, že som prekonal koronavírus. Bol som 8 dní v nemocnici, 11 dní som mal vysoké teploty. Tento status zverejnili aj Topky a Čas a vidím, že sú tam komentáre, ktoré ma vôbec netešia a chcem sa k tomu vyjadriť,“ začal video Kmeťo, ktorý dlho zvažoval, či sa s informáciou o svojej diagnóze podelí, napokon sa rozhodol ísť s pravdou von. 

Hlavne preto, že sám koronavírusu neveril, pretože nepoznal nikoho, kto by ho reálne mal. „S nikým som sa ešte nestretol, kto by to mal a kto by proste dokázal povedať z vlastných skúseností, aké zážitky pri tom mal, aké stavy,“ keďže po svojej skúsenosti už všetkému verí, rozhodol sa o nej verejne prehovoriť. 

Igor Kmeťo ml. koronavírus (Zdroj: Instagram I.K.)

„Ja osobne som mal taký, dá sa povedať ťažší priebeh. Mal som 11 dní horúčky a nebolo mi všetko jedno, lebo som sa cítil strašne zle, všetko ma bolelo a počas toho, ja som bol v nemocnici, tak som videl aj nejaké statusy, čo dávali ľudia zdieľať, že je to nafúknuté a nechcem menovať, ale nejaký doktor, ktorý robil video, že nešírte paniku, je to nafúknuté a že to vôbec neni pravda,“ povedal Kmeťo.

„Ľudia, pravda je to! Je to vo svete a je to možno, že ešte horšie, ako si myslíte. Ja chválabohu som si tým prešiel, už som doma, už som v domácej karanténe. Ešte do utorka musím byť doma, v stredu idem na kontrolu  a mal by som byť v pohode. Ale chcem vám povedať toľko - berte ohľad na tých, čo majú ťažší priebeh. Berte ohľad na tých starších, berte ohľad na tých, ktorí nemajú to šťastie a nemajú ten organizmus taký, že sa z toho rýchlo dostanú. Niekto sa z toho dostane za 2-3 dni, ale niekto sa z toho vôbec dostať nemusí. Môže to byť váš rodič, môže to byť váš známy, môže to byť niekto vo vašom okolí a môže vás to veľmi trápiť. Fakt neberte to na ľahkú váhu,“ prízvukuje Kmeťo.

„Noste rúška a čo najmenej sa zdržiavajte v uzavretých priestoroch. Lebo ja neviem, kde som to dostal. Neviem, či som to dostal v Čechách, či som to dostal v klube, kde som hral. Ťažko povedať. Tak isto som si to nevybral. Došiel som proste medzi ľudí a dostal som to. A takto s to šíri,“ dodal. Celé jeho vyjadrenie si môžete pozrieť vo videu vyššie!

Kmeťo mladší (41) pozitívny
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Igor Kmeťo ml.)

Viac o téme: KoronavírusIgor Kmeťo ml.COVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu