Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský ŠOK! Igor Kmeťo ml. pozitívny na koronavírus: Ťažký priebeh... 8 dní v nemocnici na infekčnom!

Spevák Igor Kmeťo mladší bol pozitívny na koronavírus. Zobraziť galériu (7)
Spevák Igor Kmeťo mladší bol pozitívny na koronavírus. (Zdroj: Instagram Igor Kmeťo ml.)

BRATISLAVA - Koronavírus sužuje celý svet, no slovenský šoubiznis mu doposiaľ odolával. Až doteraz. Ako sa totiž prevalilo, pozitívne testy mal spevák Igor Kmeťo mladší (41). Na infekčnom strávil 8 dní, 11 dní mal vysoké teploty. Všetkým hejterom odkazuje jediné - ak niekto povie, že je to výmysel a len slabá chrípka, tak mu hneď jednu pri...!

Koronavírus si nevyberá! Nákazou si prešlo už viacero svetovo známych tvárí - za všetky spomeňme Antonia Banderasa, Toma Hanksa, hviezdu telenovely Skrytá vášeň Dannu Garcíu či Olgu Kurylenko. Slovenský šoubiznis však zákernej diagnóze odolával... Aspoň doteraz. 

Spevák Igor Kmeťo mladší na sociálnej sieti Instagram všetkých šokoval, keď priznal, že mal koronavírus. A jeho priebeh nebol vôbec mierny. S vysokými teplotami sa pasoval 11 dní a v nemocnici na infekčnom strávil celých 8 dní. 

„Ak vám niekto povie, že koronavírus je výmysel a že je to len slabá chrípka, tak mu hneď jednu pri... Ja som mal 11 dní teploty a 8 dní z toho som strávil v nemocnici na infekčnom. Neprajem nikomu,“ napísal k záberom z nemocnice hudobník a zároveň poďakoval lekárom, ktorí sa oňho po celý čas starali.

Obrovský ŠOK! Igor Kmeťo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Igor Kmeťo ml.)

„Ďakujem celému tímu na infekčnom oddelení na Kramároch za starostlivosť a všetkých vás prosím, berte na vedomie zdravie každého človeka, lebo nie každý má ľahký priebeh a nie každý je mladý,“ napísal mladý Kmeťo. Toho sme v tejto súvislosti aj oslovili, no viac sa k svojmu zdravotnému stavu vyjadrovať nechcel. 

Obrovský ŠOK! Igor Kmeťo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Igor Kmeťo ml.)

Jeho otec, známy hudobník Igor Kmeťo sa neskôr k stavu svojho syna vyjadril tiež. Všetkých svojich fanúšikov ubezpečil, že nie sú ohrození, aj keď sa s ním v uplynulých týždňoch stretli, či išli na jeho koncert. Ako informoval, so svojím synom totiž celé tri týždne nebol v kontakte. 

„Pozdravujem vás milí moji priatelia a fan club. Chcem len pre vysvetlenie oznámiť, že som s mojím synom Igorom nebol tri týždne, on medzi tým bol hospitalizovaný na infekčnom oddelení. Pre info nestretol sa medzi tým s nikým z našej rodiny,“ ubezpečuje Kmeťo starší. 

„Nikto z našej rodiny nie je infikovaný. Vieme veľmi dobre, čo je naša povinnosť. Poprosíme o zdržanie sa zbytočných komentov. Ďakujeme za pochopenie. Chválabohu Igor je už v domácej karanténe, za pár dní už bude spievať naplno, už je fit,“ dodal ustarostený otec. Igorovi prajeme skoré uzdravenie!

Obrovský ŠOK! Igor Kmeťo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook Igor Kmeťo)
 

Viac o téme: KoronavírusIgor Kmeťo ml.COVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu