Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda jojkárskeho seriálu Jenny experimentuje s vlasmi: FOTO Preboha, veď vyzerá ako zvýrazňovač!

Báča Očenášová sa do povedomia verejnosti dostala ako herečka zo seriálu Jenny. Zobraziť galériu (7)
Báča Očenášová sa do povedomia verejnosti dostala ako herečka zo seriálu Jenny. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Bára Očenášová (18) je na televíznych obrazovkách pomerne novým zjavom. Do povedomia divákov sa dostala len tento rok, keď sa objavila v novom jojkárskom seriáli Jenny. Herečke kvôli hlavnej úlohe v novinke ostrihali vlasy... A teraz s krátkym účesom pravidelne experimentuje. Aha, veď vyzerá ako zvýrazňovač!

Keď Báre Očenášovej kvôli hlavnej úlohe v jojkárskom seriáli Jenny ostrihali vlasy nakrátko, plavovláska si aj poplakala. S novým účesom sa však zjavne rýchlo zžila a teraz si ho už azda aj užíva. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pravidelne pýši poriadne uletenými vlasovými kreáciami. 

Jednou takou sa pochválila aj najnovšie. A rozhodne ide o to naj, čo doteraz predviedla. Aktuálne sa totiž na hlave pýši farbou, ktorou by pokojne mohla konkurovať aj farebnej škále zvýrazňovačov. Nechala sa totiž zafarbiť na neónovozelenú .

Týmto experimentom však zjavne potešila svojich fanúšikom. Tí jej totiž zmenu chvália. „Krásna si, tie vlasy a okuliare ti mimoriadne pristanú,“ napísal jeden z nich a pridali sa ďalší: „Fíha, zelená. Dobre, dobre. Pristane ti to.“ A čo poviete vy? 

Bára Očenášová si zafarbila vlasy na zeleno.
Zobraziť galériu (7)
Bára Očenášová si zafarbila vlasy na zeleno.  (Zdroj: Instagram B.O.)

Viac o téme: Bára Očenášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu