Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda jojkárskeho seriálu ukázala mamu: Čože? Veď vyzerajú ako sestry!

Bára Očenášová v seriáli s Jánom Koleníkom a Táňou Pauhofovou Zobraziť galériu (7)
Bára Očenášová v seriáli s Jánom Koleníkom a Táňou Pauhofovou (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že televízie sťahovali svoje projekty z vysielania kvôli koronavírusu, JOJ-ka predsa len v prime-time nechala nový seriál Jenny v hlavnej úlohe s mladučkou Bárou Očenášovou (18). A práve ona sa môže pýšiť krásnou mamou, na ktorú by nejeden povedal, že je to skôr jej sestra!

Seriál Jenny, ktorý rozpráva príbeh študentky trpiacej rakovinou, chytil za srdce mnohých. Televízia JOJ dala šancu zažiariť novej krvi v podobe maturantky na konzervatóriu, ktorá bola ochotná vzdať sa svojej koruny krásy. Báre Očenášovej však ani to na kráse a sympatickosti, čo z nej vyžaruje, neubralo.

Galéria: Bára Očenášová ako Jenny

Pred kamerami bola jej mamou Vlastina Kounická Svátková a oporu našla aj v zdravotnej sestričke, ktorú stvárnila Táňa Pauhofová. V skutočnom živote sa Bárina mama volá Zuzana a je jasné, po kom mladá herečka zdedila krásu a dobré gény. Zuzka sa totiž objavila v zákulisí aj počas nakrúcania a televízia zachytila mamu s dcérou na fotkách. Tá podoba je priam neskutočná a nejeden by skôr povedal, že ide sestry než o rodiča s jeho ratolesťou. Veď posúďte sami.

Bára s mamou podobu nezaprú, vyzerajú skôr ako sestry.
Zobraziť galériu (7)
Bára s mamou podobu nezaprú, vyzerajú skôr ako sestry.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: JennyBára Očenášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu