Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Legendárny Tibor z Mama, ožeň ma: Martinka mu nestačila... Dnes vyzerá takto a čoskoro sa stane tatkom!

Takto dnes vyzerá Tibor z Mama, ožeň ma! Zobraziť galériu (4)
Takto dnes vyzerá Tibor z Mama, ožeň ma! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Šou Mama, ožeň ma, ktorú televízia JOJ vysielala ešte v roku 2013, bola tak kontroverzná, že na ňu diváci nezabudli dodnes. Medzi najvýraznejšie postavičky patril automechanik Tibor, ktorý sa do histórie vysielania zapísal najmä vďaka tomu, že takpovediac ušikanoval nádejnú nevestu Martinku.

Upratovačka z Tepličky prechovávala k Tiborovi sympatie, ten ju však kruto zrušil. Zamilovanej slečne rovno pred kamerou povedal, že sa v jej prítomnosti cíti trápne a ak by s ňou mal tvoriť pár, prepadol by sa od hanby. Prekážal mu najmä jej vzhľad, ktorý ostro skritizoval a napokon skonštatoval, že by sa o seba mala viac starať. 

Galéria: Tibor z Mama, ožeň ma
Ako čerešničku na torte jej dal napokon 15 minútový limit, aby sa zbalila. „Ináč ťa vyhodím, normálne ťa vyhodím so šatami," vyhlásil pred Martinkou, ktorej nádeje sa v priebehu niekoľkých sekúnd absolútne rozplynuli a Tiborove náhle, neokrôchané správanie, ju úplne zlomilo. Keď po nepodarenom karaoke s automechanikom odchádzala z jeho domu a v očiach mala slzy, všetko zaklincoval.

Z automechanika Tibora sa už čoskoro stane pyšný otecko
Zobraziť galériu (4)
Z automechanika Tibora sa už čoskoro stane pyšný otecko  (Zdroj: Facebook T.N.)

Tibor našiel ženu svojho života
Zobraziť galériu (4)
Tibor našiel ženu svojho života  (Zdroj: Facebook T.N.)

„Tak ťahaj. Rozlúčte sa a padaj," vyháňal Tibor dievčinu, ktorá by neublížila ani muche. 
Po tomto jeho počine si mnohí mysleli, že o automechanika neprejaví záujem už žiadna žena, no časom nakoniec predsa len našiel tú pravú. Svojrázny muž to dal dokopy so sympatickou tmavovláskou a dvojica to spolu, zdá sa, myslí naozaj vážne.

Jojkársky milovník sa totiž už onedlho stane oteckom. Za všetko hovoria jeho fotografie na sociálnej sieti, kde objíma svoju polovčku Anitu a pred jej vypuklým bruškom držia detskú výbavičku. „Oco, mama, Alex a drobček. Rodinná fotka," napísal budúci tatko k záberu jeho maličkosti, tehotnej partnerky a jej prvorodeného synčeka. 

Jojkársky ženích sa takmer nezmenil
Zobraziť galériu (4)
Jojkársky ženích sa takmer nezmenil  (Zdroj: Facebook T.N.)

Viac o téme: Mama ožeň maTibor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu