Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Problémy po pôrode: Zúfalá Mokráňová prosí o pomoc!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Instagram LM)

ŽILINA - Pôrod, najmä ten prvý, prináša do života ženy mnoho nečakaných situácií. A nielen, čo sa starostlivosti o bábätko týka. Lucia Mokráňová teraz rieši problém, s akým sa nikdy predtým nestretla.

Koncom mája sa z fitnesky a bývalej markizáckej farmárky Lucie Mokráňovej stala mama. Partnerovi Martinovi porodila dcéru, ktorej dali meno Tali. 

Problémy po pôrode: Zúfalá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Približne po mesiaci však Lucia rieši problém, ktorý ju dosť zaskočil. „Po pôrode mi absolútne nechutí jesť. Nemám vôbec na nič chuť a jedlo mi absolútne nechýba,” zverila sa na Instagrame. „Dnes som mala len raňajky, nejaký jogurt a absolútne nemám chuť na jedlo,” povedala vo videu, ktoré nahrala včera približne o štvrtej poobede.

„To som v živote nikdy nemala a ja ako fitnestréner odporúčam zdravú, pestrú stravu, ale teraz mi to ani nechýba, takže čo s tým?” dodala a obrátila sa s prosbou o pomoc na mamičky, ktoré ju sledujú. 

Snáď sa kráske podarí tento problém čo najskôr vyriešiť, pretože v tomto období, keď dcérku dojčí, potrebuje živiny nielen ona, ale aj jej bábätko v mlieku, ktoré sa pri nedostatočnej strave môže tvoriť chudobnejšie. Odborníci práve počas dojčenia odporúčajú zvýšiť príjem kalórií a prijímať dostatok bielkovín a vitamínov.

Lucia Mokráňová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LM)

Galéria: Lucia Mokráňová

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu