Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúce priznanie 1. česko-slovenskej topmodelky: Dúfala, že jej syn bude homosexuál... Kvôli tomuto!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (5)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prvá česko-slovenská topmodelka Pavlína Pořízková (55) sa celý život pohybuje vo svete modelingu. A nie je žiadnym tajomstvom, že práve v tomto odvetví pracuje veľa homosexuálov. Za roky spolupráce s nimi si k nim tmavovláska vybudovala naozaj vrelý vzťah... Až taký, že tajne dúfala, že jej syn bude tiež gay!

Na prvé stretnutie s homosexuálmi si modelka zaspomínala v poste, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Instagram. „Nemala som tušenie, kto je to gay, kým som neprišla do Paríža. Okamžite som sa zamilovala do každého - tak dobre oblečení, taký príjemný prejav, takí zábavní, takí citliví, takí talentovaní a tak dobre vyzerajúci! Až kým som nezistila, že o mňa nemajú záujem - neboli na dievčatá,“ napísala Pavlína. 

Galéria: Pavlína Pořízková

Známa Češka je mamou dvoch synov - 26-ročného Jonathana Ravena a 22-ročného Olivera Oriona, ktorých má s nedávno zosnulých rockerom Ricom Ocasekom. A ako teraz plavovláska prezradila, homosexuálov si za roky spolupráce obľúbila natoľko, že tajne dúfala, že aspoň jeden z jej potomkov bude gay.

Priala si to tak veľmi, že sa to dokonca jedného z nich napriamo opýtala. Prišlo však sklamanie. „Môj vtedy 16-ročný syn mi to musel povedať jemne - mami, prepáč, ale nemyslím si, že som gay,“ priznala verejne Pořízková, ktorá si však absolútne uvedomuje, že vo svete homosexuálov nie je všetko len peknou rozprávkou. 

„Je potrebné uznať aj tú temnú stránku - to bolestivé dospievanie s pocitom, že si iný, sám, ohrozený, ustráchaný. Ale viete, na čo som hrdá? Na mojich úžasných a talentovaných LBGTQ priateľov, ktorí sa napriek tomu rozhodli rásť do svetla, žiariť a ligotať a odrážať to svetlo na náš všetkých,“ dodala Pořízková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had no idea what gay was until I got to Paris, where I immediately developed a crush on every gay man around me- so well dressed, so well spoken, so fun, so sensitive, so talented, so good looking!” - only to find out their interest in me was not reciprocated. “He’s not into girls, cherie.” At first I though this meant “he” only liked “women” as opposed to girls. But it nearly never failed - if I crushed on a guy - he was invariably gay. I call that having great taste in men. Being a mom of two sons, I secretly hoped for a gay son. Well, maybe not so secretly, my sixteen year old had to break it to me gently: “ mom, I’m sorry, but I don’t think I’m gay.” Likewise, my gay girlfriends ( unfortunately didn’t encounter as many) were really hot to me. But less I was blinded by gay fabulousness- it’s necessary to acknowledge the darkness: the pain of growing up feeling different, alone, being relentlessly picked on, threatened, afraid. You know what I’m proud off? My amazing, fabulous gorgeous talented LBGTQ friends who, despite growing up in the dark, nevertheless chose to grow into the light, to shine and sparkle and reflect that light onto the rest of us. #pridemonth #pride (I chose this photo from my vacation and inserted the rainbow so you guys would read this post. It seems I have to be in bikinis to get noticed)

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov),

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu