Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné FOTO 1. česko-slovenskej topmodelky: Ťahá jej na 60, ale… Je úplne NAHÁ!

Pavlína Pořízková sa za svoje telo nehanbí ani v 55 rokoch. Zobraziť galériu (4)
Pavlína Pořízková sa za svoje telo nehanbí ani v 55 rokoch. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pavlíne Pořízkovej (55) sa ako prvej žene z Česko-Slovenska podarilo uspieť vo svete top modelingu. A hoci jej ťahá už na 60, stále má čo ukázať... Čoho si je zjavne vedomá. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž najnovšie podelila o poriadne pikantnú fotku. Je na nej úplne nahá!

V uplynulom období bolo o Pavlíne Pořižkovej počuť najmä v súvislosti so smutným odchodom jej exmanžela, amerického hudobníka Rica Ocaseka. Práve ona ho totiž objavila v byte mŕtveho. No v minulosti plavovláska zapĺňala titulky časopisov najmä svojou krásou. Patrila k úspešným topmodelkám - v roku 1992 ju magazín Harper's Bazaar zaradil medzi desať najkrajších žien sveta. 

Galéria: Paulina Porizkova nepatrí do starého železa. 

A plavovláska sa zrejme rozhodla, že verejnosť presvedčí, že by si tento titul zaslúžila aj po takmer tridsiatich rokoch. Na sociálnu sieť Instagram totiž v týchto dňoch zavesila fotku, ktorú minimálne vzhľadom na jej vek mnohí označia za odvážnu. Ale povedzme si úprimne - ani mnohé podstatne mladšie ženy by si na podobný záber netrúfli. 

Bývalá topmodelka je totiž na fotke úplne nahá. Jediné, čo zakrýva jej najintímnejšie partie, je ruka, ktorou si drží prsia a rám postele, ktorý len tak-tak zahaľuje jej rozkrok. Treba však povedať, že napriek tomu, že Pavlína bude mať o 5 rokov 60, má perfektnú postavu, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani hociktorá dvadsiatka. Veď uznajte sami!

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu