Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa modelka (56) predviedla tip-top figúru: Jej 74-ročná mama nezaostáva!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (10)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Páni, to sú gény! Pavlína Pořízková (56), ktorá svojho času patrila medzi modelingovú špičku, sa aj s pribúdajúcimi rokmi môže pochváliť výstavnou postavičkou. Dôkazom je záber, ktorý pár dní po Vianociach zverejnila na Instagrame. Pózuje na ňom spolu so svojou maminou Annou, ktorá svojou formou tiež ohúri. Pozrite!

Pavlína Pořízková má za sebou poriadne náročné obdobie. Jednak sa musela vyrovnať s bolestivou stratou bývalého manžela Rica Ocaseka, potom s tým, že ju nemilosrdne vydedil. Kráska sa ocitla na úplnom dne...

V ťažkých časoch je bývalej modelke oporou jej mama Anna, s ktorou si občas spoločne zacvičia. Po jednom z tréningov si spravili fotku, v rámci ktorej si v zrkadle kontrolovali, ako majú vypracované svoje krivky. 

„Ľudia, čochvíľa bude mať 75 rokov. Keď mala 70, našla muža svojho života, dva roky s ním strávila v Ugande a mala krásnu svadbu v Taliansku. Je tiež jedným z prvých dobrovoľníkov na očkovanie proti COVID-19. Je pre mňa bez debát veľkou inšpiráciou, napísala k fotke Pavlína. 

Pavlína Pořízková a jej mama Anna sa môžu pochváliť výstavnými postavičkami.
Zobraziť galériu (10)
Pavlína Pořízková a jej mama Anna sa môžu pochváliť výstavnými postavičkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu