Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pôrod Moniky Bagárovej: Dcérku priviedla na svet cisárskym rezom... TOTO je dôvod!

Monika Bagárová priviedla dcérku na svet cisárskym rezom. Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová priviedla dcérku na svet cisárskym rezom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Speváčka a porotkyňa Superstar Monika Bagárová (25) sa v stredu stala po prvý raz mamou a svojmu partnerovi Makhmudovi Muradovi (30) priviedla na svet dcérku. Dievčatku dali meno po mame MMA zápasníka. Malá princezná sa narodila predčasne a cisárskym rezom. Dôvod prezradil Leoš Mareš (44).

Pôvodne mala Monika Bagárová termín pôrodu stanovený na štvrtého júna, no svoju dcérku Rumiu napokon priviedla na svet o týždeň skôr. Dievčatko dostalo meno po mame svojho otca Makhmuda Muradova. Keď brunetka oznámila, kedy má rodiť, jej fanúšikovia sa tešili, že ju ešte uvidia počas finálového večera sedieť v porote Superstar. Mladá mamička tam však nezasadne, ale bude sa venovať omnoho krajšej činnosti.

Monika Bagárová sa v stredu stala mamou malej Rumie.
Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová sa v stredu stala mamou malej Rumie.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Malá Rumia prišla na svet v stredu 27. mája cisárskym rezom. Dôvod, prečo sa rodičia dievčatka s lekármi rozhodli pre tento krok prezradil v rannej šou rádia Leoš Mareš. „Monika mala rodiť budúci týždeň, ale dievčatko nebolo otočené, tak chcela mať svojho pôrodníka a išla radšej na cisarák,“ prekecol sa moderátor v éteri. Monika a Makhmud sa tak z maličkej tešia o čosi skôr než bolo plánované.

Keďže je z brunetky už mama, je jasné, že na dnešnom finále Superstar sa na svoje miesto porotkyne neposadí. Televízie Markíza a Nova však rátali aj s možnosťou, že Monika porodí skôr, ako budú odvysielané finálové kolá. „Televízia je od začiatku na takúto situáciu pripravená,“ povedala pre topky.sk PR manažérka Lenka Horáková. Jedno je však isté. Moniku v porote nikto nebude nahrádzať, no súťažiaci dúfajú, že s nimi bude aspoň prostredníctvom webkamery.

Pre cisársky rez sa rozhodla, pretože dievčatko nebolo otočené a chcela mať pri sebe svojho pôrodníka.
Zobraziť galériu (6)
Pre cisársky rez sa rozhodla, pretože dievčatko nebolo otočené a chcela mať pri sebe svojho pôrodníka.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu