Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce priznanie známej speváčky po 10 rokoch: Milovala Petra Muka (†45)... Ten bol ale ženatý!

Petr Muk zomrel pred 10 rokmi. Zobraziť galériu (5)
Petr Muk zomrel pred 10 rokmi. (Zdroj: TASR)

PRAHA - 24. mája 2010 verejnosť šokovala správa o náhlej smrti len 45-ročného českého speváčka Petra Muka. Od tragického momentu uplynulo v nedeľu už 10 rokov. A pri tejto príležitosti známa česká speváčka Bára Basiková (57) vyšla s pravdou von - ženatého kolegu milovala!

V nedeľu uplynulo presne 10 rokov od tragickej smrti českého speváka Petra Muka. Čo sa v osudný moment stalo, doposiaľ nikto oficiálne nepotvrdil. Hovorilo sa však, že sa mu po konzumácii liekov a alkoholu zastavilo srdce, dokonca sa spomínalo aj to, že sa mohol udusiť zvratkami.

Galéria: Takto si pamätáme na Petra Muka:

Faktom však je, že spevák dlhé roky trpel maniodepresiou a v minulosti si údajne chcel niekoľkokrát siahnuť na život. Ani raz však svoj čin nedokonal. Navyše, posledné roky pred smrťou sa zdalo, že je psychicky v absolútnom poriadku a teší sa z len 4-ročnej dcérky Noemi, ktorú mal so slovenskou manželkou Evou.

O to väčším šokom bola informácia o jeho náhlej smrti. S touto správou sa ťažko vyrovnávala nielen spevákova najbližšia rodina, ale aj verejnosť a kolegovia z brandže. Jeho priateľka a kolegyňa speváčka Bára Basiková sa dokonca netají tým, že ešte 2 roky po jeho smrti plakala pri každej jeho pesničke. 


Nešťastná smrť českého speváka: Zomrel rýchlo, ale v ukrutných bolestiach!


„Pôsobil moderne, nadčasovo a vôbec nie česky. Mal rozmer zahraničnej kapely. Nebol to žiadny nadutý frajer, pôsobil skromne a slušne. Ľudia ho hltali pohľadom, do tej doby tak nikto nespieval,“ prezradila českému Blesku Basiková, ktorá dodnes spomína na jeho smiech a žiarivé, nádherné, hlboké oči. Aj jeho objatie vraj bolo legendárne: „Keď vás objal, takmer vás rozmliaždil.“

Dvojica spolu účinkovala vo viacerých muzikáloch, kde hrali zamilované páry. Boli si veľmi blízki. Dokonca až tak, že sa o citoch dalo hovoriť aj v realite. „Mali sme sa veľmi radi, možno to bola láska skrytá, potlačená, ja som ho veľmi milovala, ale vďaka obojstrannej vzájomnej úcte a rešpektu sa medzi nami nič milostné neodohralo. Dodnes to ľutujem,“ šokuje priznaním svojej lásky Basiková.

Basiková Bára v plavkách
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Prásk)

Viac o téme: Petr MukBára Basiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu