Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas Ivety Malachovskej: Mala moderovať, zabudla celý text!

Iveta Malachovská Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská (Zdroj: Instagram IM)

BRATISLAVA – Iveta Malachovská (54) rozhodne patrí medzi najostrieľanejšie moderátorky na Slovensku. Má za sebou mnohé relácie a mikrofón k nej neodmysliteľne patrí. Ako však priznala, aj ju už pochytila poriadna tréma, a to dokonca tak, že zo seba dostala len pozdrav.

Rodáčka z Bratislavy bola hosťom v pondelkovom Inkognite a jej identitu hádači odhalili veľmi rýchlo. Večne usmiata Iveta Malachovská, ktorá srší optimizmom, si zaspomínala aj na svoje začiatky. „Mám obrovské šťastie, že celých posledných 40 rokov robím prácu, ktorá ma baví, teší, živí, napĺňa a verím, že to ešte chvíľu potrvá,“ vyjadrila sa moderátorka, pričom časovým údajom poriadne zaskočila Vlada Voštinára.

Iveta Malachovská bola tajným hosťom v relácii Inkognito.
Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská bola tajným hosťom v relácii Inkognito.  (Zdroj: TV JOJ)

„To 40 nemôžeš robiť, prosím ťa. Počítal som to v hlave,“ nesedelo to jojkárovi. Iveta však prvú moderovačku absolvovala už na strednej škole. „Mala som 15 rokov, ako gymnazistka prvého ročníka s Jankom Kronerom som moderovala reláciu Letokruhy. Janko končil VŠMU,“ začala Malachovská.

Hoci dnes by sa jej to stalo len veľmi ťažko, ako mladú študentku ju chytila poriadna tréma, a tak sa zmohla len na pozdrav. „Zavolali ma, dali mi za úlohu povedať jednu rozvitú vetu. Ja som mala takú veľkú trému, že som z toho povedala iba dobrý deň,“ zaspomínala si. Tomu však nechcel veriť moderátor Inkognita, keďže Iveta je jednoducho tvor poriadne ukecaný. „Toto ti neverím. Ty podľa mňa si ich už v pätnástich zahltila 20-minútovým monológom,“ vtipkoval na jej adresu.

Moderátorka Dámskeho klubu na RTVS sa však nedala. Podľa jej slov skutočne zabudla, čo má povedať a bola doslova zabrzdená. „Postupom rokov som sa osmelila a som, dá sa povedať, úspešná,“ uzavrela Iveta, s ktorou nemožno nesúhlasiť. V jej šľapajach dokonca kráča aj dcéra Kristína, z ktorej však s manželom moderátorku vôbec netúžili mať. Ale aj tu platí staré známe – jablko nepadá ďaleko od stromu.

Iveta Malachovská si zaspomínala na svoje začiatky. Kvôli tréme zo seba dostala len pozdrav.
Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská si zaspomínala na svoje začiatky. Kvôli tréme zo seba dostala len pozdrav.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Iveta MalachovskáInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu