Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný krok Markízy počas koronavírusu: Finále Superstar v nočnom klube?

Nečakaný krok Markízy počas koronavírusu! Zobraziť galériu (3)
Nečakaný krok Markízy počas koronavírusu! (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Niekoľko týždňov sa špekulovalo o tom, ako a či sa vôbec budú nakrúcať finálové kolá speváckej šou Superstar. Obmedzenia kvôli koronavírusu neobišli ani televízie Nova a Markíza a všetkým bolo jasné, že o hale preplnenej nadšenými fanúšikmi môžu len snívať. Aktuálne sa ale zdá, že problém sa im predsa len podarilo vyriešiť!

Kooperujúce televízie dlho netušili, aký bude ďalší osud populárnej šou. Zachránili ich predtočené časti super výberov, ktoré už aktuálne bežia na televíznych obrazovkách. Čo bude ďalej, si však ešte pred pár týždňami odhadnúť netrúfali a nad finálovými kolami tak viseli obrovské otázniky. 

Galéria: 1. divadelné kolo SuperStar z Karlových Varov
„Televízia veľmi pozorne sleduje vývoj situácie s koronavírusom a v súvislosti so živými finálovými prenosmi sa rozhodne podľa aktuálnej situácie, preto je v súčasnosti predčasné robiť akékoľvek závery. Maximálnou prioritou je ale zdravie a bezpečnosť všetkých zúčastnených,” povedala pre Topky ešte začiatkom mesiaca PR manažérka Alexandra Hrušková. 

Vyzerá to tak, že sa Markíze a Nove ponúkla možnosť, ako vyriešiť finálové prenosy Superstar.
Zobraziť galériu (3)
Vyzerá to tak, že sa Markíze a Nove ponúkla možnosť, ako vyriešiť finálové prenosy Superstar.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V týchto miestach by sa mohli nakrúcať finálové kolá šou Superstar.
Zobraziť galériu (3)
V týchto miestach by sa mohli nakrúcať finálové kolá šou Superstar.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Najnovšie ale portál mediaboom.sk prišiel s informáciou, podľa ktorej je možné, že problém je konečne vyriešený. „Markíza a Nova totiž budú tento rok vysielať Superstar aj zo známeho nočného klubu Epic Prague, v ktorom pripravili a nasvietili celé štúdio potrebné pre nakrúcanie šou,” píše sa na spomínanom webe s tým, že hoci do úvahy prichádza aj možnosť, že sa v klube už nakrúcali iné časti, mohol by byť ideálnym riešením aj pre finálové kolá. 

K celej veci sme oslovili aj samotnú Markízu. Tá však túto informáciu nepotvrdila ani nevyvrátila. „V súčasnosti pracujeme s niekoľkými verziami, ako by mohla najúspešnejšia hudobná súťaž pokračovať. Všetko sa diváci dozvedia včas. Naďalej však platí, že absolútnou prioritou je zdravie a bezpečnosť všetkých zúčastnených,” uviedla  PR manažérka Lenka Horáková. 

Viac o téme: Superstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu