Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma pri natáčaní markizáckej SuperStar: KOLAPS priamo pred kamerami... Okamžitý zásah zdravotníkov!

Pri natáčaní markizáckej SuperStar museli zasahovať zdravotníci. Zobraziť galériu (6)
Pri natáčaní markizáckej SuperStar museli zasahovať zdravotníci. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KARLOVE VARY - Obrovský stres, únava a vypätie! Presne toto prežívajú nádejní speváci počas kastingových kôl markizáckej šou SuperStar. Bolo preto doslova otázkou času, kedy sa táto zákerná trojkombinácia odrazí na zdraví niektorého zo súťažiacich. Jeden z nich to nezvládol a priamo pred kamerami skolaboval. Museli zasahovať zdravotníci!

Na Štěpánovi Mrázovi bolo obrovský stres vidieť už počas prvého kastingového kola, ktorého sa zúčastnil spolu so svojou dvojičkou Lubošom. Mal obrovskú trému a pri vyhlasovaní verdiktov od poroty sa doslova triasol... Niet divu, v speváckej šou sa mu núka životná šanca preraziť medzi veľké hudobné hviezdy. 

Galéria: Kolaps Štěpána Mráza

Obrovské vypätie a únavu však v poslednom kole nezvládol. Po jeho duete s Veronikou Weissovou sa totiž v zákulisí odohrala nefalšovaná dráma. Spevákovi prišlo tak zle, že sa sotva udržal na nohách. Štáb preto súťažiacemu musel neodkladne privolať lekára, ktorému sa ho našťastie podarilo postaviť na nohy aspoň natoľko, že si dokázal ísť pre verdikt poroty, či postúpil ďalej. 

Ako potom prezradil, jeho kolaps zrejme spôsobila únava v kombinácii so zlým stravovaním. Počas dňa toho veľa pojedol v rôznych kombináciách a málo vypil. Zrejme z toho ho neskôr pichalo v bruchu a dostal obrovské kŕče. Navyše, v priestore bol vraj veľmi zlý vzduch, čo celej situácii napomohlo. 

Ošetrovanie lekárom však trvalo len nejakých 15 minút a potom, ako sa dozvedel verdikt od poroty, bol už v úplnom zdravotnom poriadku. Je teda jasné, že podstatnú úlohu v jeho zdravotných problémoch zohral stres. 

Pri Štěpánovi Mrázovi museli zasahovať zdravotníci.
Zobraziť galériu (6)
Pri Štěpánovi Mrázovi museli zasahovať zdravotníci.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SuperStarŠtěpán Mráz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu