Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adriana Sklenaříková po vymodlenom dieťati šokuje: Chcem ďalšie tri... Adopcia?!

Adriana Sklenaříková túži po veľkej rodine. Zobraziť galériu (8)
Adriana Sklenaříková túži po veľkej rodine. (Zdroj: TASR)

MARRÁKEŠ – Topmodelka Adriana Sklenařiková (48) sa pred rokom a pol stala konečne mamou a na svet priviedla svoju vymodlenú dcérku Ninu. S manželom Aramom Ohanianom (64) žijú spolu v Marrákeši a tešia sa z potomka. Blondínka však poriadne šokuje! Chce si adoptovať deti.

Dlho sa jej nedarilo stať mamou, hoci po tom tak veľmi túžila. Napokon sa Adriane Sklenaříkovej predsa len splnil jej najväčší sen a v auguste 2018 porodila svojmu manželovi Aramovi Ohanianovi dcérku. Dnes má dievčatko vyše jeden a pol roka a jej matka uvažuje o tom, že jej zaobstará súrodencov.

Galéria: Adriana Sklenaříková

V role matky sa totiž doslova našla a netají sa tým, že chce veľkú rodinu. Preto zvažuje adopciu. „Čo sa týka môjho vlastného rozhodnutia, chcela by som si adoptovať tri deti hneď teraz. Mohla by som podniknúť kroky k adopcii, naozaj chcem,“ vyjadrila sa topmodelka pre Télé-Loisirs. Hoci ona by si priala rodinu rozšíriť, sú na to dvaja a svoj nápad musí prediskutovať s manželom.

„Je pravda, že sme mali dieťa veľmi neskoro. Môj manžel má 64 rokov. Je to jeho jediný strach, že keď tu už raz nebudeme... Tak si vravím, deti budú spolu, to je upokojujúce,“ vysvetľuje Sklenaříková, ktorá je extrémne šťastná a vďačná za Arama i Ninku. „Boli sme zamilovaní, ale keď sa obzriem dozadu, hovorím si, že by bolo nemožné pre mňa nemať deti,“ vyjadrila sa Adriana, ktorá si život bez dieťatka už predstaviť nevie.

Manžel Adriany Sklenaříkovej Aram má už dospelého syna menom Mathieu.
Zobraziť galériu (8)
Manžel Adriany Sklenaříkovej Aram má už dospelého syna menom Mathieu.  (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu