Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rytmusa KORONAVÍRUS nezastavil: Obrovský koncert už o pár dní!

Rytmusa KORONAVÍRUS nezastavil! Zobraziť galériu (5)
Rytmusa KORONAVÍRUS nezastavil! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mnoho slovenských interpretov muselo kvôli koronavírusu zrušiť koncerty, ktoré plánovali dlhé mesiace. Umelci prichádzajú o peniaze, fanúšikovia zasa o zábavu a možnosť vypočuť si svojich obľúbených hudobníkov naživo. Raper Rytmus (43) má však pre všetkých a najmä znudených nešťastných domasedov skvelú správu. Koncert bude, a to už o pár dní!

V posledných dňoch sa začal vo veľkom rozmáhať trend online podujatí, túto možnosť využil aj Patrik Vrbovský. Najúspešnejší slovenský raper už v nedeľu o 20:00 odohrá špeciálny online koncert, vstupenky naň sa predávajú za naozaj symbolickú sumu 2,99€. Táto správa potešila množstvo jeho fanúšikov, ktorí si mysleli, že v najbližšom čase sa žiadneho hudobného zážitku nedočkajú. 

Lístok na online koncert môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk »

Galéria: Slávnostná premiéra dokumentu Rytmus Tempos
​„Budem sám na pódiu len s mojím DJ Anysom v prázdnom klube. Ale všetko ostatné bude ako počas normálneho koncertu. Svetlá, efekty, zvuk... No a vy doma budete mať pocit, že je to privátny koncert len pre vás," povedal pre Topky Rytmus. 

Informácia o tom, že raper vystúpi prostredníctvom online streamu, potešila aj fanúšikov zo zahraničia. Tí totiž nemali možnosť zažiť koncert naživo, teraz sa konečne dočkali, keďže prenos si bude možné pozrieť zo všetkých kútov sveta, vysielať sa bude z klubu v Banskej Bystrici. 

Viac o téme: KoncertRytmusKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu