Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Na Slovensku pribudlo ďalších 19 prípadov ochorenia: Celkovo ich je 123

Predseda vlády SR Peter Pellegrini (Smer-SD) po zasadnutí vlády.
Predseda vlády SR Peter Pellegrini (Smer-SD) po zasadnutí vlády. (Zdroj: TASR/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na Slovensku pribudlo vo štvrtok 19 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, celkový počet evidovaných prípadov ochorenia COVID-19 teda stúpol na 123.

Po zasadnutí vlády SR to oznámil dosluhujúci predseda vlády SR Peter Pellegrini (Smer-SD) s tým, že doteraz celkovo 2316 vyšetrených má negatívny nález.  V domácej izolácii v Bratislave sa nachádzajú dvaja muži, jeden z nich s cestovateľskou anamnézou z Anglicka. Dve ženy ležia na oddelení infektológie v Ružomberku. Obe mali cestovateľskú anamnézu v Česku.

Šesť mužov a dve ženy ležia vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Muž z Giraltoviec a muž z Prešova ležia vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Prešove. Dvom ženám a jednému mužovi boli urobené domáce odbery v Bratislave. Kontakt s nakazenou osobou mala žena zo Štúrova, ktorá je momentálne v domácej izolácii. Muž z Prešova, ktorý leží vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Prešove, mal tiež kontakt s nakazeným človekom. "Ak sa započíta aj prípad pani, ktorá zomrela, nie z dôvodu ochorenia COVID-19, tak je to spolu 124 prípadov," povedala hovorkyňa ministerstva zdravotníctva Zuzana Eliášová.

Viac o téme: NakazeníPrípadySlovenskoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu