Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Moderátor Marcel Forgáč ukázal synov: Fíha, pri staršom je KRPEC!

Moderátor Marcel Forgáč sa pochválil rodinkou. Zobraziť galériu (5)
Moderátor Marcel Forgáč sa pochválil rodinkou. (Zdroj: Instagram MF)

KATALÁNSKO - Moderátor Marcel Forgáč (49) si po roku plnom práce odišiel oddýchnuť do slnečného Katalánska. Spoločnosť mu robia jeho dvaja synovia Marek a Adam a... Podľa fotky, ktorou sa pochválil na sociálnej sieti, je jasné, že to už dávno nie sú malí chlapci. Pri staršom dokonca vyzerá ako krpec!

Každé pracovné ráno počas roka môžu poslucháči Fun rádia počuť moderátorskú dvojicu Juniora a Marcela v ich rannej šou. Po 11 mesiacoch nepretržitého vysielania si v júli užívajú zaslúžený oddych. Inak to nie je ani tento rok. Marcel odišiel relaxovať do slnečného Katalánska. A spoločnosť mu robia aj jeho dvaja synovia. 

Galéria: Marcel Forgáč

Pochválil sa tým na sociálej sieti Instagram, kde zverejnil spoločnú fotku aj so svojimi chlapcami. „Traja mušketieri,“ napísal k záberu a pridal aj hashtagy ako „spolu silní“ či „všetci za jedného“. No a už na prvý pohľad je jasné, že mladí Forgáčovci už dávno nie sú malými chlapcami. Práve naopak. Starší Marek je dokonca od svojho otca vyšší! 

Ide o prvú rodinnú dovolenku po tom, čo sa na verejnosť dostala informácia o Forgáčovom rozvode s manželkou. Po 30 rokoch manželstva išla dvojica od seba, no nie až tak ďaleko - moderátorova ex sa totiž presťahovala len o kúsok ďalej na tej istej ulici. Deti však zostali bývať s moderátorom.  

 

Viac o téme: Marcel Forgáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu