Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor Marcel Forgáč šokuje: ROZVOD po 30 rokoch!

Manželstvo Forgáčovcov je v troskách. Zobraziť galériu (4)
Manželstvo Forgáčovcov je v troskách. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ich manželstvo je v troskách! Marcela Forgáča poznajú Slováci ako večne usmiateho a vtipného človeka. Keď sa z éteru ozve jeho hlas, alebo sa objaví na televíznych obrazovkách, tak nuda nehrozí. Sympatický zabávač však v súkromí prežíva mimoriadne náročné chvíle. S manželkou Adrianou, ktorá mu porodila dvoch synov, sa totiž po 30 rokoch manželstva rozvádzajú.

Marcel a Adriana Forgáčovci tvorili jeden z najsympatickejších párov nášho šoubiznisu. Dvojica sa dala dokopy ešte počas vysokoškolského štúdia a verejnosť ich vždy vnímala ako harmonickú dvojicu. Spolu so synmi Markom a Adamom žili v dome v Miloslavove. 

Marcel a Adriana Forgáčovci majú spolu dvoch synov.
Zobraziť galériu (4)
Marcel a Adriana Forgáčovci majú spolu dvoch synov.

Ako sympatický moderátor pre Plus jeden deň priznal, ich vzťah už dlhšie prechádzal vážnou krízou, ktorá vyústila k tomu, že sa rozvádzajú.„Už 15 mesiacov sme od seba,” priznal Marcel. „Rozhodla sa tak manželka,” dodal moderátor, ktorý spoločne s matkou svojich synov dbá o to, aby ich vzťahy aj napriek tomu zostali korektné. 

Aj keď navonok pôsobilo ich manželstvo idylicky, zrejme to tak celkom nebolo. Žiadne veci sa nedejú zo dňa na deň. Skrátka sa uzavrel nejaký životný príbeh a myslím si, že sme vzájomne naplnili svoje príbehy,” uviedol na margo rozchodu obľúbený moderátor. 

Viac o téme: Marcel ForgáčAdriana Forgáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu