Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česi ju kritizujú, v Mexiku ohúrila: Vondráčková je najlepšia!

Lucie Vondráčková sa teší z úspechu. Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková sa teší z úspechu. (Zdroj: Instagram L.V.)

MÉRIDA - Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková (39) oslavuje nevídaný úspech. Kým doma by ju neprajníci najradšej z filmov najradšej úplne vyškrtli, na filmovom festivale v Mexiku ju odmenili cenou za najlepšiu herečku.

Zdá sa, že rok 2020 sa začína pre Luciu Vondráčkovú naozaj skvele. Priamo z Mexika si totiž prednedávnom priniesla ocenenie, po akom túži nejedna herečka. Na filmovom podujatí Festival Cinematográfico de Mérida v Mexiku totiž ohúrila porotu a odniesla si cenu pre najlepšiu herečku. Stalo sa tak ešte predchádzajúci víkend v meste Mérida, Yucatán.

Galéria: Lucie Vondráčková

Ocenenie získala nedávno rozvedená Lucie za krátkometrážny film Beyond Her Lens, kde si zahrala po boku svojich zahraničných kolegov. Vondráčková neskrýva radosť z dosiahnutého úspechu. „Muchas gracias,” poďakovala sa prostredníctvom sociálnej siete režisérke filmu a zároveň kamarátke Tereze Hirsch.

Lucie Vondráčková získala v Mexiku cenu pre najlepšiu herečku.
Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková získala v Mexiku cenu pre najlepšiu herečku.  (Zdroj: Instagram L.V.)

V rodnom Česku má pritom Lucie množstvo neprajníkov, ktorí by ju najradšej na televíznych obrazovkách nevideli. Kritiku si zlizla už niekoľkokrát, a to za úlohy v trilógii Babovřesky alebo v kanadsko-českom filme The Perfect Kiss, na ktorý sa strhla lavína kritiky ešte pred jeho uvedením do kín.

Lucie Vondráčková čelila za mnohé svoje herecké výkony ostrej kritike.
Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková čelila za mnohé svoje herecké výkony ostrej kritike.  (Zdroj: Luna Studios)

20-minútový film, ktorý plavovláske zabezpečil vzácne ocenenie, je na tom ale podstatne lepšie. „Pokiaľ by takto hrala Lucie Vondráčková aj v celovečerných filmoch, nebolo by čo kritizovať,” nechal sa počuť jeden z divákov. Uvidíme teda, s čím príde speváčka a herečka nabudúce.

Viac o téme: Lucie Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu