Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Lucie Vondráčková krátko po rozvode: Opäť vo svadobnom!

Lucie Vondráčková Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková (Zdroj: Instagram L.V.)

PRAHA - V lete 2018 vyšiel najavo rozpad manželstva Lucie Vondráčkovej (40) s Tomášom Plekancom (37) a len nedávno konečne uzavreli etapu ich rozvodu. Podľa českých médií ich manželstvo rozviedli už minulý rok, no posledná bodka padla len pred pár dňami. O to viac šokujúce sú svadobné zábery, ktorými sa pochválila speváčka.

Pred dvomi rokmi sa prevalil krach manželstva speváčky Lucie Vondráčkovej a hokejistu Tomáša Plekanca, ktorí spolu majú dvoch synov. Ich vzťah bol tak naštrbený, že šli od seba a športovec si dokonca veľmi rýchlo našiel náhradu v podobe tenistky Lucie Šafářovej, s ktorou už vychováva dcérku Leontýnu.

Lucie Vondráčková sa v roku 2011 vydala za Tomáša Plekanca, pred rokom ich rozviedli.
Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková sa v roku 2011 vydala za Tomáša Plekanca, pred rokom ich rozviedli.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Podľa českých médií mal kanadský súd manželstvo Plekanca a Vondráčkovej rozviesť ešte minulý rok na jeseň, no stále sa dohadujú o finančnom vyrovnaní. Každý z nich má totiž svoje požiadavky. Ich rozvodové ťahanice tak ešte stále nie sú úplne uzavreté a o to viac šokovala speváčka svojich fanúšikov, keď na sociálnej sieti zverejnila svadobné zábery.

Lucie sa pochválila fotkami, na ktorých je oblečená v krásnych bielych šatách a kráča k oltáru, pri ktorom ju čaká mladý muž. Rodáčka z Prahy pripísala aj veľavravný popis: „Povedal áno!” Mnohí jej priaznivci sa už iste tešili, že po Tomášovi našla lásku a šťastie aj ona. Všetko je však celkom inak. Išlo totiž len o zábery z jej nového klipu Růže. Každopádne, hoci šlo o svadbu len akože, fanúšikovia by jej lásku dopriali.

Lucie Vondráčková potešila fanúšikov zábermi zo svadby. Išlo však len o klip.
Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková potešila fanúšikov zábermi zo svadby. Išlo však len o klip.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Lucie Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu