Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TWiiNSka sa vyzliekla pre pánsky magazín: Sexi FOTO len v erotickom body!

Veronika Krúpa Nízlová sa vyzliekla pre pánsky magazín. Zobraziť galériu (5)
Veronika Krúpa Nízlová sa vyzliekla pre pánsky magazín. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zatiaľ čo Daniela Nízlová (33) si v týchto chvíľach naplno užíva mamičkovské povinnosti, jej sestra Veronika Krúpa Nízlová (33) sa naďalej venuje speváckej kariére. Od mikrofónu si však čas od času odskočí aj pred objektív fotoaparátu. A výsledok najnovšieho fotenia poteší najmä mužské oko. Tmavovláska sa totiž vyzliekla pre pánsky magazín - pozrite na tú sexi fotku len v erotickom body!

Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS vždy vedeli, ako provokovať. Na vystúpeniach boli zakaždým pekelne sexi a pohrať sa s myšlienkami mužov dokázali aj spred objektívu fotoaparátu. Neodmysliteľné duo je však už zopár mesiacov minulosťou.

Galéria: Najsexi FOTKY dua TWiiNS:

Druhá zo spomínaných sa aktuálne naplno venuje mamičkovským povinnostiam a tá prvá... Rozbieha sólo kariéru. Najnovšie sa dokonca nechala nafotiť do pánskeho magazínu Break. A opäť sa postarala o kučeravé myšlienky svojich mužských fanúšikov. 

Na záberoch z Tatier je totiž zmyselná speváčka len v erotickom bodyčku. Veľmi úsporný outfit je doplnený už iba bielym kožuchom a čižmami na vysokom opätku. Zaujímalo nás preto, čo na nové fotky hovorí jej manžel Tomáš. „Tominkovi sa fotky veľmi páčia, už si nastavil aj nové pozadie na telefóne,“ povedala nám so smiechom Veronika. 

Fotilo sa v obrovskej zime, čo vidno už na samotných záberoch. Zima vraj bola speváčke najmä pri fotení vo vírivke. „Tú titulku, čo som fotila, čo mám na sebe kožuch, to bolo ešte ako tak, ale čo som fotila vonku v jacuzzi, čo som bola aj mokrá, tak to som skoro zmrzla, to mi bola dosť dosť veľká zima,“ priznala brunetka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Februarovy BREAK uz predaji! #vebi #covergirl @casopisbreak @adamrustman

Príspevok, ktorý zdieľa TWiiNS (@twiinsmusic),

 

Viac o téme: TWiiNSVeronika Krúpa Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu