Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Expartnerka Borisa Kollára ukázala dcéru: Fíha, to je ale podoba!

 Kateřina Brožová Zobraziť galériu (5)
Kateřina Brožová

MALEDIVY - Česká herečka a speváčka Kateřina Brožová (51) rozpútala poriadny vietor po tom, ako sa pochválila záberom z krásnej pláže exotických Malediv. Nezaujala však dokonalou postavou či sexi plavkami, ale svojou dcérou. Podoba je nezameniteľná.

Česká herečka a speváčka Kateřina Brožová hádam ani nestarne. Len málokomu by napadlo, že plavovláska už prekročila prah päťdesiatky, navyše má doma dospelú dcéru. Práve s ňou momentálne trávi slnečnú dovolenku na maledivských ostrovoch, odkiaľ obe krásky zásobujú svoje Instagramy závideniahodnými fotografiami. Herečkiných fanúšikov však zaujal práve záber, na ktorom je spolu s dcérou.

Expartnerka Borisa Kollára ukázala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.B.)

„Jablko nepadá ďaleko od stromu,” zhodnotil jeden z jej fanúšikov. „Dcérka je našťastie krásna po mame,” podotkol ďalší. Podobnosť medzi herečkou a jej dcérou doslova bije do očí a zdá sa, že dievčatá dokonca u kaderníka siahli po rovnakom blond odtieni. Navyše, herečka pôsobí skutočne mladistvým dojmom a pri dcére Katke tak vyzerá skôr ako staršia sestra.

Galéria: Kateřina Brožová

Usmievavá Kačenka, ktorú má Brožová so svojím exmanželom, podnikateľom Zdeňkom Tomanom, len pred pár mesiacmi oslávila osemnáste narodeniny. A hoci sa herečka netajila tým, že by Katku rada videla vo vodách šoubiznisu, tá si našla záľubu v športe. Dnes sa naplno venuje koňom a v skokoch cez prekážky dosahuje víťazné priečky.

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu