Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa markizáčka sa pochválila dcérou: ČOŽE? Veď sú ako dvojičky!

Nora Krchňáková Zobraziť galériu (9)
Nora Krchňáková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ostrieľaná profesionálka a reportérka televízie Markíza Nora Krchňáková sa pred rokmi stala mamou dcérky Ninky. Z tej vyrástla krásna slečna. Pri príležitosti dňa detí sa usmievavá markizáčka pochválila záberom dcérky a seba. Jeden by povedal, že sú to dvojičky alebo minimálne na oboch fotkách Norina dcéra.

Už dlhé roky ju ľudia evidujú ako markizáčku. Okrem toho, že sa vo vodách šoubiznisu pohybuje s mikrofónom modro-žltej televízie, venuje sa aj PR a v súkromnom živote je jej vesmírom dcéra Ninka. Svoj poklad priviedla na svet 31. októbra 2008 a z dievčatka rastie krásna mladá slečna, čoho dôkazom sú aj zábery, ktorými sa Nora Krchňáková sem-tam zvykne pochváliť na sociálnej sieti.

Pri príležitosti dňa detí zverejnila koláž fotografií. Na jednej pózuje malá sedemročná Norika, na druhej pre zmenu sedemročná Ninka. Na prvý pohľad by si človek myslel, že na oboch záberoch je Ninka, prípadne, že ide o dvojičky. Norina dcéra sa totiž úplne pomamila a aj krásu zdedila po známej mame. „Ja vo veku 7 rokov a moja dcéra vo veku 7 rokov. Tak nech mi už nikto nehovorí, že sa na seba nepodobáme,” napísala Nora k fotkám. Čo myslíte vy, podobajú sa?

Nina akoby svojej mame z oka vypadla. Vyzerajú ako dvojičky.
Zobraziť galériu (9)
Nina akoby svojej mame z oka vypadla. Vyzerajú ako dvojičky.  (Zdroj: Instagram/Facebook N.K. )

Viac o téme: Nora Krchňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu