Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašné FOTO závislej českej hviezdy (30): Kocián z Luneticu mu radí - Chceš vedieť, ako fetovať a vyzerať dobre?!

Martin Kocián reagoval na hrozivé zábery svojho kolegu Víta Starého. Zobraziť galériu (6)
Martin Kocián reagoval na hrozivé zábery svojho kolegu Víta Starého. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - České médiá už niekoľko dní riešia hrôzostrašné zábery mladého českého speváka zo skupiny Mandrage, Víta Starého (30). Už dlhší čas nevyzeral najlepšie, no po odvysielaní silvestrovského programu televízie Prima si mnohí urobili jasný obraz o tom, čo sa s ním deje. Aktuálne zareagoval aj spevák Martin Kocián (43) z Luneticu. Svojmu kolegovi by chcel dať 5 rád, ako fetovať a zároveň vyzerať dobre!

Už dlhší čas Vít Starý nevyzeral najlepšie, nikto však nevedel, čo sa s mladým spevákom deje. Po tom, čo televízia Prima odvysielala silvestrovský program, sa rozprúdili špekulácie, že za svoj biedny vzhľad „vďačí“ drogám.

Vít Starý svojim vzhľadom mnohých fanúšikov vystrašil.
Zobraziť galériu (6)
Vít Starý svojim vzhľadom mnohých fanúšikov vystrašil.  (Zdroj: FTV Prima)

K polemikám o tom, že sa s hudobníkom skutočne niečo deje, prispieva aj fakt, že skupina si po februárovom turné plánuje dať na nejaký čas pauzu. A ako dôvod uviedli osobné problémy frontmana Víta Starého. „Kapelový život zdravej strave dvakrát neprospieva,“ píše sa na facebookovej stránke Mandrage. 

Už v minulosti sa pritom v súvislosti so spevákom výrazne skloňovalo slovo drogy - s tým spojenú podlomenú psychiku si neskôr vyspieval v pesničke Apolinář. Tieto stavy dôverne pozná spevák skupiny Lunetic Martin Kocián, ktorý dlhé roky bojoval s drogovou závislosťou, a tak sa na svojom Instagrame kolegovi prihovoril.

„Dám päť rád Víťovi Starému z Mandrage, ako vyzerať dobre, keď fetuješ. Alebo chceš prestať?!“ napísal provokačne Kocián. „Základom všetkého je chuť zmeniť svoj život a disciplína. Kto chce, môže sa z toho dostať a ja tomu talentovanému chalanovi fandím, kedykoľvek sa na mňa môže obrátiť,“ povedal pre eXtra.cz. 

Martin Kocián reagoval na Víta Starého na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (6)
Martin Kocián reagoval na Víta Starého na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: LuneticMandrageMartin KociánVít Starý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu