Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NajSEXI halloweenska maska playmate Járovej: Len pár kamienkov a... Veď je HOLÁ!

Andrea Járová si tento rok na Halloweena pripravila poriadne sexi, ehm... Kostým?! Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová si tento rok na Halloweena pripravila poriadne sexi, ehm... Kostým?!

MIAMI - Slovenská playmate Andrea Járová (35) žije už niekoľko rokov za veľkou mlákou. Tam si každoročne užíva typické americké halloweenske párty. Tentokrát však zvolila kostým, ktorý sa kostýmom ani nedá nazvať. Jej intímne partie totiž zakrýva len zopár kameňov a... Inak je celkom NAHÁ!

Blíži sa sviatok, ktorý sa najmä v zahraničí teší obrovskej obľube - Halloween. Deti sa prezlečú do kostýmov a chodia si od dverí k dverám pre sladkú odmenu. Ani dospelí však tento zvyk neignorujú a starostlivo vyberajú vhodný kostým na párty organizované v tomto duchu. 

Výnimkou nie je ani Andrea Járová, ktorá už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou... A tak si Halloween užíva doslova plnými dúškami. Tento rok však svojím kostýmom poriadne prekvapila. Ono sa to totiž maskou ani nedá nazvať - iba ak by to boli cisárove nové šaty. 

Andrea je totiž celkom nahá, jej intímne partie zahaľujú len úsporné tango nohavičky a bradavky prekrýva niekoľko trblietavých kameňov. Dlhá vesta je už len akýmsi módnym doplnkom, ktorý rozhodne neslúži na účely zahalenia. 

Járová tento výtvor nazvala „ľadová kráľovná“. Jedno je však isté - v tomto by v skutočných mrazoch zamrzla približne tak do minúty a pol. Pohľady amerických mužov však určite potešila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᴵᶜᵉ qᵘᵉᵉⁿ #neighborsapproved

Príspevok, ktorý zdieľa ᗩᑎᗪᖇEᗩ (@playmateandrea),

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu