Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úplne prvá víťazka markizáckej Farmy ohuruje krivkami: Silikónové BOMBY a… Pekáč buchiet na bruchu!

Andrea Járová bola historicky prvou víťazkou reality šou Farma. Zobraziť galériu (2)
Andrea Járová bola historicky prvou víťazkou reality šou Farma.

ST. BARTS - Wau! Andreu Járovú (36) verejnosť eviduje okrem sexi fotiek aj vďaka jej účinkovaniu v úplne prvej sérii markizáckej reality šou Farma. Tam vydržala do samého konca a celú šou dokonca vyhrala. Už niekoľko rokov žije blondínka v USA. A aktuálne sa na sociálnej sieti pochválila novou fotkou v plavkách. Jej silikónové bomby sú už dobre známe, ale... Pozrite na ten pekáč buchiet!

Galéria: Andrea Járová

Andrea Járová na seba upozornila pred rokmi, keď sa vyznamenala v markizáckej relácii Bez servítky. Dodnes je jej výrok, že makadamiové orechy pochádzajú zo „severo-južnej“ Austrálie, nezabudnuteľný. Oveľa viac pozornosti však upútala, keď sa stala jednou zo súťažiacich historicky prvej série markizáckej reality šou Farma. 


Víťazkou Farmy Járová: Časť výhry dala Lenke, tá jej ani nepoďakovala!


Tam bojovala spolu s ďalšími deviatimi súťažiacimi, no do finále sa prepracovala napokon ona a šesťnásobná mamička Lenka. No a s konečným stavom 1:3 napokon prekvapivo vyhrala sexi blondínka. Od finále prvej Farmy uplynulo už dlhých 9 rokov a v živote playmate sa toho veľa zmenilo. Napríklad už niekoľko rokov nežije na Slovensku. 

Andrea Járová vyhrala historicky prvú sériu markizáckej reality šou Farma.
Zobraziť galériu (2)
Andrea Járová vyhrala historicky prvú sériu markizáckej reality šou Farma.

Presťahovala sa do USA a dokonca sa šuškalo, že sa tam vydala. To však verejne nikdy nepriznala. Stále je však v kontakte so svojimi slovenskými fanúšikmi aspoň prostredníctvom sociálnych sieti. Na Instagram najnovšie pridala fotku v úsporných bikinách. A poriadne šokovala svojimi krivkami. Jej silikónové bomby sú už dobre známe, ale... Pozrite na to vymakané brucho!

 

Viac o téme: FarmaAndrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu