Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playmate Járová oslavovala americký Deň nezávislosti po svojom: Hore bez a s vystrčeným zadkom!

Andrea Járová Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová (Zdroj: Instagram A.J.)

MIAMI - Sexica Andrea Járová (36) sa pred slovenským publikom zviditeľnila, keď sa zúčastnila vôbec prvej série reality šou Farma. Tú sa jej dokonca podarilo aj vyhrať. Neskôr však zakotvila v Miami a odtiaľ posiela svojim fanúšikom horúce pozdravy. Rovnako aj teraz.

Uplynulý víkend oslavovali Američania pre nich veľký a dôležitý sviatok - Deň nezávislosti. 4. júl sa za veľkou mlákou nesie vo farbách bielej, modrej a červenej a všade sú samé hviezdičky, srdiečka a večer sa tešia z ohňostrojov. Napriek tomu, že Andrea Járová, playmate a víťazka prvej série Farmy, je Slovenka, ani ona sa nenechala zahanbiť a oslavovala.

Keďže vo floridskom Miami žije už nejaký ten rok, zaiste má množstvo priateľov americkej národnosti, a tak niet divu, že podľahla čaru osláv. Rodáčka z Bratislavy však poňala oslavu slobody po svojom. Nechala sa nafotiť v národných farbách, no ako správna playmate predviedla svoje sexi krivky. Vypučila zadok a podprsenku nechala doma. Aby však zachovala aspoň isté dekórum, cez bradavky si dala nálepky. Ako inak, tematické.

Andrea Járová vystrčila zadok.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová vystrčila zadok.  (Zdroj: Instagram A.J.)

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu