Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

A je to vonku! Ivana Gottová prezradila miesto Karlovho hrobu: Tu bude maestro odpočívať!

Ivana Gottová prezradila miesto Karlovho hrobu Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová prezradila miesto Karlovho hrobu (Zdroj: Markiza/Topky.sk)

PRAHA - Od posledných rozlúčok so zosnulým Karlom Gottom na Žofíne a Pražskom hrade už uplynuli takmer dva týždne. Odvtedy verejnosť neustále špekulovala nad tým, kde sa bude nachádzať miesto posledného odpočinku legendárneho speváka. Názorov a vyjadrení bolo síce mnoho, no to, ako to skutočne bude, vyšlo najavo až teraz. Oficiálne vyjadrenie poskytla vdova Ivana Gottová.

Tak ako oznámenia o Karlovej smrti, posledných rozlúčkach či pietnych miestach, sa aj táto informácia objavila na oficiálnej stránke zosnulého speváka. Ivana na úvod poďakovala fanúšikom za ich kondolencie, správy aj slová útechy. „Drahí priaznivci môjho manžela. Touto cestou vám všetkým zo srdca ďakujem za všetky vyjadrenia sústrasti, ktoré sme od vás v uplynulých týždňoch v tak veľkom počte dostali a stále dostávame,” uviedla. 

Vdova po Karlovi Gottovi oznámila, kde bude spevák pochovaný.
Zobraziť galériu (4)
Vdova po Karlovi Gottovi oznámila, kde bude spevák pochovaný.  (Zdroj: Profimedia)

A je to vonku!
Zobraziť galériu (4)

„Vaše slová podpory sú pre našu rodinu v týchto nesmierne ťažkých časoch veľkým povzbudením,” vyjadrila svoju úprimnú vďačnosť a napokon prezradila to, kde bude Karel pochovaný. „Na prianie môjho manžela bude miestom jeho odpočinku cintorín na pražských Malvazinkách. Prial si odpočívať tam, kde prežil veľkú časť svojho života, kde to mal rád a kde sa cítil doma. Verím, že vy, ktorí ste ho mali radi, si cestu k nemu vždy nájdete,” dodala na záver s tým, že v momente, keď to bude aktuálne, oznámi aj konkrétne miesto. 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu