Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z tohto až mrazí: Posledné slová Gotta (†80) deň pred smrťou... Dúfal, že ho nové lieky zachránia!

Karel Gott (†80) Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (†80) (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ubehol už viac ako mesiac, odkedy verejnosť zasiahla tragická správa, že zomrel legendárny Karel Gott (†80). Odvtedy sa toho stalo skutočne mnoho a povrch vyplávalo množstvo zaujímavých informácií. Medzi nimi sa nachádzalo aj niekoľko vyjadrení, ktoré hovorili o tom, že Maestro sa so smrťou zmieril. Zdá sa však, že to nakoniec nebude úplne pravda...

Najnovšie sa ku Gottovej smrti v televízii MDR vyjadril moderátor Florian Silbereisen, keď počas televíznej relácie 25 Jahre Feste-Show prezradil, že so svojím zosnulým priateľom volal iba deň pred tým, čo zomrel. Po tom, čo spevákovi v priamom prenose venoval spomienku, uviedol, čo mu v poslednom telefonáte povedal.

Vraj sa ho snažil podporiť pri boji s leukémiou a Karel mu na oplátku sľúbil niečo, čo už, bohužiaľ, nikdy nebude môcť splniť. „Povedal mi: Vieš čo, sľubujem, že keď sa mi čo len trochu uľaví, vystúpim v januári na akcii Schlagerchampions v Berlíně,“ uviedol Florián a vzápätí povedal niečo, z čoho až mrazí. Karel totiž veril, že sa mu uľaví a dostane sa späť do formy.

Florian Silbereisen Si počas televíznej šou zaspomínal na Karla Gotta. Telefonoval s ním len deň pred smrťou.
Zobraziť galériu (4)
Florian Silbereisen Si počas televíznej šou zaspomínal na Karla Gotta. Telefonoval s ním len deň pred smrťou.  (Zdroj: Instagram F.S.)

Karel Gott veril, že mu nové lieky pomôžu.
Zobraziť galériu (4)
Karel Gott veril, že mu nové lieky pomôžu.

„Beriem teraz nové lieky a bude to určite lepšie,“ dodal vraj v telefonáte Slávik, ktorého slová sa však napokon nenaplnili. Podľa slov nemeckého moderátora zomrel deň po tomto telefonáte. „Bol optimistický a tešil se na novú výzvu,“ dodal ešte moderátor a potom na Karlovu počesť zaspieval nemeckú verziu hitu "Zvonky štěstí". 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu