Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Kormúthová vytočená do biela: Auto má samý škrabanec... Kvôli TOMUTO!

Kvôli jednej ceste do Partizánskeho si Kristína Kormúthová zničila lak na svojom luxusnom aute. Zobraziť galériu (6)
Kvôli jednej ceste do Partizánskeho si Kristína Kormúthová zničila lak na svojom luxusnom aute. (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA/PARTIZÁNSKE - Kristína Kormúthová (32) sa už dávno nevenuje len moderovaniu. Pred časom rozbehla svoj vlastný biznis, ktorý sa na našom trhu slušne uchytil. Pravidelne kvôli nemu musí cestovať z Bratislavy do Partizánskeho. No a práve posledná cesta za prácou ju poriadne vytočila. Jej luxusné auto je teraz samý škrabanec!

O náročnej ceste do práce Kristína informovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. Práve tam zverejnila video, ktoré celý problém zachytáva. Na trase Bratislava – Partizánske je totiž v úseku Dolné Trhovište – Merašice uzávierka cesty a jedna z obchádzok vedie cez zarastenú lesnú cestu.

Touto lesnou cestou vedie obchádzka do Partizánskeho.
Zobraziť galériu (6)
Touto lesnou cestou vedie obchádzka do Partizánskeho.  (Zdroj: Instagram K.K.)

No a nielen, že si vodiči na tomto úseku užijú množstvo výtlkov, a teda svoju rýchlosť musia znížiť na necelých 10 km/hodinu, ale konáre trčiace do cesty sa ešte postarajú aj o pekný tuning na laku auta. Svoje o tom aktuálne vie už aj Kormúthová, ktorá sa pochválila fotkou doškriabaného vozidla. 

Po príjazde do Partizánskeho mala Kristína auto plné škrabancov.
Zobraziť galériu (6)
Po príjazde do Partizánskeho mala Kristína auto plné škrabancov.  (Zdroj: Instagram K.K.)

„Toto je cesta do Partizánskeho, dobre? Cez Dolné Trhovište, aby ste vedeli, kde cesta je uzavretá. Toto sa môže stať len v tomto Slovakistane. Nechceli by ste si ešte trošku niečo nakradnúť, chalani? Málinko, nie veľmi, len zopár 8, 16, 24 miliárd. V pohode, my to dáme aj tak, Slovač,“ okomentovala tmavovláska.

„Tak doškriabaný lak, že mám pulz 600/80. Ktorému ministerstvu mám poslať faktúru? Môže si dať aj do nákladov, keby potrebovali,“ pýta sa vytočená podnikateľka. No niet sa čo čudovať. Nikoho by nepotešil takýto pohľad na svoje auto!

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu