Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Koniec rozvodovej vojny Vondráčkovej a Plekanca: Opäť slobodní?!

Zakopali vojnovú sekeru?! Zobraziť galériu (5)
Zakopali vojnovú sekeru?! (Zdroj: Intagram L.V./T.P.)

PRAHA/MONTREAL – Pred rokom oznámili cez svoje sociálne siete koniec ich lásky. Lucie Vondráčková (39) a Tomáš Plekanec (36) šli od seba po siedmich rokoch manželstva, z ktorého majú synov Matyáša a Adama. Za posledných 12 mesiacov si vymenili nespočetné množstvo drsných odkazov, no zdá sa, že už je koniec. Dvojica evidentne zakopala vojnovú sekeru.

Minulý rok láske speváčky a hokejistu neprial a tá sa skončila. Po sedemročnom manželstve si dali Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec zbohom. Obaja svoje odlúčenie oznámili cez sociálne siete a práve vtedy sa začala doslova rozvodová vojna. Jeden druhému hádzali polená pod nohy. Teraz si však zrejme uvedomili, že to nikam nevedie.

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec minulý rok oznámili rozpad ich manželstva po 7 rokoch.
Zobraziť galériu (5)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec minulý rok oznámili rozpad ich manželstva po 7 rokoch.  (Zdroj: profimedia.sk)

Od ich rozchodu prešlo už vyše 12 mesiacov a zdá sa, že konečne zakopali vojnovú sekeru. Obaja poskytli oficiálne vyjadrenie k ich momentálnej situácii, ktoré aj podpísali. „Po roku vzájomného odlúčenia sme sa spoločne dohodli na ukončení všetkých našich sporov. Naše deti nesmú trpieť definitívnym rozpadom nášho vzťahu, prosíme tak média o to, aby rešpektovali súkromie naše aj našich detí. Ďakujeme za pochopenie,“ uviedla dvojica.

Ešte minulý týždeň sa Lucie pochválila na Instagrame tým, že opäť cestovala do Kanady. Dôvod síce neprezradila, no je možné, že tam šla práve kvôli rozvodovému súdu. Český Blesk ju kontaktoval s otázkou, či už sú s Plekancom rozvedení. „Naše spoločné vyjadrenie máte, ostatné je naša súkromná vec,“ povedala Lucie Vondráčková.

Hoci v spoločnom vyjadrení ani jeden z nich nespomínal žiaden rozvod a speváčka na priamu otázku jednoznačne neodpovedala, zdá sa, že k rozvodu predsa len v kanadskom Montreale došlo. Podľa informácií Blesku z dôveryhodného zdroja sa tak malo stať, keď speváčka minulý týždeň odcestovala do zámoria. Vyzerá to tak, že Tomáš si už môže oficiálne založiť rodinu s Luciou Šafářovou, s ktorou čaká dieťa.

Vondráčková a Plekanec sú už pravdepodobne rozvedení.
Zobraziť galériu (5)
Vondráčková a Plekanec sú už pravdepodobne rozvedení.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu