Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská radosť Vondráčkovej ex: K Vianociam dostali ten najkrajší dar!

Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová Zobraziť galériu (5)
Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Tak už má aj princeznú! Český hokejista Tomáš Plekanec (37) je už trojnásobným tatkom. K dvom synom, ktorých má z manželstva so speváčkou Lucie Vondráčkovou (39), pribudla dcérka. Spolu so šťastnou mamičkou - tenistkou Lucie Šafářovou (32) jej dali krásne meno Leontýnka.

„Nie je nič krajšie, než sa prvýkrát zobudiť ako maminka. Vitaj v našej rodine Leontýnka,” takéto slová adresovala svojim priateľom, priaznivcom a folowerom na instagrame tenistka Lucie Šafářová. Zároveň pridala aj vydarenú fotku, na ktorej spolu s partnerom Tomášom Plekancom držia dcérkinu rúčku. Pod príspevkom sa hromadia gratulácie od fanúšikov i známych tenistiek. 

Rovnakú fotografiu zverejnil aj Plekanec. ​„Leontýnka - Už tretíkrát a stále krásny pocit. Vitaj v našej rodine," znie komentár hokejistu, s ktorým sa tiež radujú jeho spoluhráči. Tomáš má z manželstva s Lucie Vondráčkovou 8-ročného Matyáša a o 4 roky mladšieho Adama. 

Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Za zmienku stojí, že medzi gratulantmi je aj Plekancova exmanželka Lucie. Veľa zdravia a šťastia novej sestričke prajú bratia Adam, Maty a Lucka,” odkázala prostredníctvom sociálnych sietí Vondráčková. 

Lucie Vondráčková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tomáš PlekanecLucie Šafářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu