Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Andy Kraus (52) čoskoro trojnásobným otcom: Prípravy v plnom prúde a... TAKTO reagovali jeho deti!

Andymu Krausovi privedie priateľka Janka čoskoro na svet dcérku Adelku. Zobraziť galériu (6)
Andymu Krausovi privedie priateľka Janka čoskoro na svet dcérku Adelku. (Zdroj: CinemArt SK)

BRATISLAVA - BRATISLAVA – Herec a scenárista Andy Kraus (52) sa už čochvíľa opäť stane otcom. K dcére Zoji (13) a synovi Borisovi (17) pribudne v októbri sestrička Adelka. Tešia sa budúci starší súrodenci alebo skôr naopak a zareagovali ako praví tínedžeri? A ako sa pripravuje na príchod tretieho potomka predstaviteľ seriálového Lászla?

Nezameniteľný „sused“ Andy Kraus našiel po rozvode šťastie po boku mladej Janky, ktorá je od herca mladšia o takmer 20 rokov. To však pre nich rozhodne nebolo prekážkou a svoju lásku spečatili tým najkrajším spôsobom. Už v októbri sa im narodí dcérka Adelka. V prípade rodáka z Bojníc ide už o tretie dieťa, no neteší sa o nič menej ako pri synovi Borisovi, či dcérke Zoji.

Budúci trojnásobný otec Andy Kraus (51) plánuje zmenu: TOTO bude po narodení dcérky robiť inak!
„Teším sa na to. Tým, že už viem, do čoho idem, tak je to samozrejme trochu iné. Aj tým vekom sa už človek na to tak inak pozerá,“ prezradil pre Topky Andy. Zároveň dodal, že ako otec bude pri Adelke viac v pohode. „Myslím, že budem taký pohodovejší tato. Niežeby som pri mojich prvých dvoch deťoch nebol, ale teraz s tým vekom a všetkým už nebudem všetko tak strašne riešiť a nebudem všetko tak kontrolovať. Skôr tomu nechám taký voľnejší priebeh,“ opisuje seba v budúcnosti, no napokon až čas ukáže, aký bude.

Bábätko zmení život nielen hercovi a jeho priateľke, ale tiež Krausovým starším deťom. Nás zaujímalo, aká bola ich reakcia na to, že budú mať mladšieho súrodenca. Podľa slov budúceho trojnásobného otca to vzali v pohode. „Samozrejme, to bol pre nich v prvom momente možno trochu šok. Ja teraz nechcem, samozrejme, hovoriť za nich, ale obidvaja sa tešia a bude to ich polovičný súrodenec, takže prečo by sa netešili,“ zaspomínal si na reakciu svojich detí.

Z Andyho Krausa sa už v októbri stane trojnásobný otec.
Zobraziť galériu (6)
Z Andyho Krausa sa už v októbri stane trojnásobný otec.  (Zdroj: CinemArt SK)

A keďže bábätko sa na svet vypýta už v októbri a tých pár týždňov ubehne ako voda, prípravy na príchod Adelky pomaly začínajú. Pripravujú sa šťastní zaľúbenci nejako špeciálne? „Čo tam špeciálne napripravujete? Nakúpiť veci, ktoré treba k tomu, aby to dieťa malo v čom spať, aby malo čo nosiť na oblečenie, aby sa malo v čom voziť. A psychicky? Ja si myslím, že na to sa netreba nejako špeciálne pripravovať. Proste, keď sa na to človek teší, tak to je základ,“ vysvetlil nám svoje pocity humorista, ktorý sa už čoskoro opäť vráti do kolotoča prebaľovania, kúpania a kočíkovania. A to nielen v realite, ale aj v seriáli Susedia.

Andy Kraus, predstaviteľ Lászla zo Susedov, sa stane opäť otcom nielen v realite, ale aj v seriáli.
Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus, predstaviteľ Lászla zo Susedov, sa stane opäť otcom nielen v realite, ale aj v seriáli.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu