Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Komplikácie pred narodením Rytmusovho syna: Jasmina prezradila dôvod cisárskeho rezu!

Jasmina Alagič vysvetlila, prečo bol nutný zásah chirurga. Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič vysvetlila, prečo bol nutný zásah chirurga. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je to už týždeň, čo sa Jasmina Alagič (30) a Patrik "Rytmus" Vrbovský (42) tešia zo svojho prvorodeného syna Sanela. Moderátorka ho priviedla na svet na súkromnej klinike, kde musela podstúpiť cisársky rez. Čerstvá mamička teraz prezradila, čo bolo za tým.

Na 26. júl 2019 Jasmina a Rytmus určite už nikdy nezabudnú. Práve to je totiž dátum, kedy kráska porodila raperovi jeho vytúženého syna. Dvojica sa na malého Sanela tešila už od momentu, kedy sa radostnú novinku o tehotenstve dozvedela. Raper dokonca potomkovi venoval skladbu, ktorú pomenoval jednoducho Sanel. Svojmu synčekovi sa v nej vyznáva zo svojich i Jasmininých citov.

Komplikácie pred narodením Rytmusovho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Jasmina si tehotenstvo užívala a, ako sama priznala, nepríjemné príznaky sa jej po celý čas, našťastie, vyhýbali. Napriek tomu svojho synčeka nepriviedla na svet prirodzenou cestou. Na súkromnej klinike v Bratislave museli pre budúcu mamičku naplánovať cisársky rez.

A hoci raper na zvedavé otázky fanúšikov reagoval podráždene, čerstvá mamička sa rozhodla odpovedi nevyhýbať. Na sociálnej sieti priznala, prečo bol nakoniec nutný zásah chirurga. „Cisarák bol preto, pretože sa maličký neotočil, end of story (koniec príbehu, pozn. red),” vysvetlila stručne, aby zabránila dohadom a uštipačným poznámkam.

Komplikácie pred narodením Rytmusovho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

I keď išlo o jej prvé bábätko, Jasmina si od začiatku zachovala chladnú hlavu. Tehotenstvo brala ako prirodzenú vec a detaily okolo neho príliš neriešila. Snáď aj preto zostala pokojná aj pri správe o nutnom chirurgickom zákroku. Všetko, našťastie, dopadlo dobre a z malého Sanela sa Jasmina i Rytmus už tešia doma.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičSanel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu