Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

A už ich má pri sebe: Rytmus si priviezol domov Jasminu a malého Sanela... VIDEO!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - V piatok okolo obeda začali Jasmina Alagič Vrbovská (30) a jej manžel Rytmus (42) prežívať doteraz tie najkrajšie chvíle vo svojom živote. Obaja sa totiž vôbec po prvýkrát stali rodičmi - balkánska kráska na svet priviedla ich synčeka Sanela. Toho najnovšie previezli zo súkromnej kliniky do pohodlia domova!

Jasmina v piatok absolvovala plánovanú sekciu, čo znamená, že porodila cisárskym rezom. Hoci sa často mamičky po takomto zákroku zotavujú dlhšie, zdá sa, že moderátorkin zdravotný stav sa, našťastie, zaobišiel bez akýchkoľvek komplikácií, a tak si spolu s Rytmusom už v pondelok odviezli svoj malý poklad domov.

Rytmus priviezol domov dítě

Rytmus a Jasmina si v piatok odniesli svoj malý zázrak z nemocnice domov.
Zobraziť galériu (4)
Rytmus a Jasmina si v piatok odniesli svoj malý zázrak z nemocnice domov.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Tým, že rodina je už pokope, sa na sociálnej sieti pochválil práve Patrik. Na Instagram pre svojich fanúšikov nahral video, kde vidno bábätko ležiace v autosedačke. Príspevok zverejnil okolo deviatej hodiny večer a keďže vonku sa stmievalo, Jasmina so Sanelom zjavne ešte počas dňa pobudli na klinike. Odkaz pyšného tata bol stručný, no jasný. 

„Welcome home," čiže „Vitaj doma," je napísané vo videu, kde ako podmaz znie emotívna skladba Sanel napísaná práve pre ich synčeka. Tak nech si rodinka užije spoločné chvíle plné pohody a lásky v pohodlí domova, ktorý sa rozrástol o tretieho člena.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu