Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Netradičné procedúry bývalej markizáčky (56): Na internete ukázala holý zadok!

Andy Timková Zobraziť galériu (4)
Andy Timková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - O Andy Timkovej (56) sa toho v súčasnosti veľa nevie. Minimálne nie toľko, čo kedysi, keďže niekdajšia stálica Markízy pred rokmi zmizla z televíznych obrazoviek a verejnosti sa pripomína už len sporadicky. Napríklad aj prostredníctvom Instagramu, ktorý si založila len nedávno a... rovno naň vyvesila poriadne bizarný príspevok!

Andy sa už na verejnosti veľmi neobjavuje, cudzie sú jej aj spoločenské akcie. Po odchode zo šoubiznisu sa začala venovať podnikaniu, s manželom sa pustili do spoločného biznisu v oblasti realít. Čo sa týka trávenia voľného času, tam to má evidentne o čosi pestrejšie. Najnovšie sa totiž pochválila absolvovaním pomerne bizarnej procedúry.

Bývalá moderátorka sa zjavne rozhodla podporiť svoju imunitu a odolnosť, no ak by ste čakali bežné zdravotné metódy či vitamíny z lekárne, ste na omyle. Na chrbát si totiž nechala natrieť naozaj hustú masu cesnakovej pasty.

Moderátorka sa nechala nahovoriť na procedúru s cesnakovou pastou.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka sa nechala nahovoriť na procedúru s cesnakovou pastou.  (Zdroj: Instagram A.T.)

„Ošetrenie cesnakom - super imunizácia,“ napísala jednoducho k záberu, na ktorom jej neznáma žena pripomínajúca ľudovú liečiteľku po tele roztiera nie práve vábne voňajúcu surovinu. Tá sa jej, mimochodom, zjavne dostala aj.... no, medzi polovičky, keďže Andy bielizeň stiahla naozaj nízko. Večerná sprcha po tejto praktike musela byť naozaj zaujímavá. Rovnako ako telesný pach.

Viac o téme: Andy Timková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu