Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čachre v Markíze kvôli Čaputovej? Doplatila na to Puškárová!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovensko má už niekoľko dní novú prezidentku. Sobotnú inauguráciu vysielala aj televízia Markíza, kde kompetentní do štúdia posadili ostrieľanú Zlaticu Puškárovú (41). Tá však v tom čase mala byť niekde úplne inde a svoje plány musela zmeniť...

Sobotná inaugurácia prvej slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej bola ostro sledovaným podujatím. Niet teda divu, že sa jej venovali všetky médiá a medzi nimi aj televízia Markíza. 

Tá podobné politické udalosti zvyčajne pokrýva prostredníctvom Zlatice Puškárovej a Michala Kovačiča, ktorí občas tvoria aj moderátorskú dvojicu. Podľa našich informácií však mala v tomto termíne Zlatica vycestovať do Turecka, kde mala byť hosťom Dámskeho klubu – podobná dámska dovolenka sa odohrala aj minulý rok s účasťou Bibiany Ondrejkovej či dua Twiins a moderátorky Karin Majtánovej. 

Čachre v Markíze kvôli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Všetci s účasťou Puškárovej rátali a vrelo ju očakávali, no napriek tomu, že termín inaugurácie je stály a vopred určený, zrazu svoju účasť odvolala. Pôsobí to tak, akoby v Markíze robili zmeny na moderátorskom poste na poslednú chvíľu a doplatila na ne práve blondínka zrušením dovolenky. 

Tá však svoju prácu miluje a na nečakané zmeny plánov je už za roky novinárskej práce zrejme zvyknutá. „Inaugurácia je najväčšia celospoločenská udalosť roka, takže som do zahraničia neodcestovala,” povedala nám k tejto situácii moderátorka. 

Čachre v Markíze kvôli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zlatica PuškárováZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu