Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa exmarkizáčka sa zbavuje domu: Je na predaj... TOTO je dôvod!

Andy Timková predáva svoj dom. Zobraziť galériu (8)
Andy Timková predáva svoj dom. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Sympatickú Andy Timkovú (57) si diváci televízie pamätajú ešte z obrazoviek Markízy a rannej relácie Teleráno. Tej dala zbohom v roku 2006, kedy povedala dosť rannému vstávaniu. Odvtedy ju mali možnosť zahliadnuť aj v konkurenčnej JOJ-ke. Dokonca sa s mužom začali venovať práci s realitami a teraz predáva aj tú svoju.

Niekoľko rokov vstávala skoro ráno, aby sa divákom prihovárala z televíznych obrazoviek. V roku 2006 si povedala dosť a z markizáckeho Telerána odišla. Už nejaký ten piatok majú s manželom realitnú kanceláriu a Andy sa dala aj na „inú“ stravu, ktorú hlása svojim fanúšikom. Ľudia ju mali možnosť vidieť nedávno v seriáli konkurenčnej JOJ-ky Som mama.

Andy Timková predáva svoj domček na Záhorí.
Zobraziť galériu (8)
Andy Timková predáva svoj domček na Záhorí.  (Zdroj: Facebook A.P.T.)

Pred niekoľkými rokmi si s manželom zadovážili chalúpkový domček na Záhorí, kam chodili najmä relaxovať. Teraz však prišiel čas na to, aby ho posunuli niekomu ďalšiemu. „Milí priatelia, predávame náš milovaný domček v obci Studienka, 13 km za Malackami. Domček má 5 a pol izieb, obytnú plochu 252 m² a pozemok 1441 m². Príďte sa pozrieť a posedieť s nami na jesennej terase,“ napísala Timková na sociálnej sieti.

Zaujímalo nás, čo je za rozhodnutím bývalej moderátorky, aby dom predala. „Domček sme sa rozhodli predať preto, lebo v ňom cez týždeň nikto nie je. Bývame v Bratislave, kde aj pracujeme. 17 rokov chodíme na Záhorie každý víkend. Pribudli nám roky, nepribudli zatiaľ vnúčatá a máme pocit, že už chceme tráviť víkendy aj inde ako práve na Záhorí,“ prezradila pre topky.sk Andy.

Andy Timková sa rozhodla predať svoj dom z jednoduchého dôvodu - netrávia v ňom toľko času, koľko by si zaslúžil.
Zobraziť galériu (8)
Andy Timková sa rozhodla predať svoj dom z jednoduchého dôvodu - netrávia v ňom toľko času, koľko by si zaslúžil.  (Zdroj: Facebook A.P.T.)

Ako nám bývalá markizáčka tiež prezradila, chcú týmto krokom dať možnosť nejakej mladej rodinke s deťmi, aby si príjemné prostredie a krásny dom užili. Zároveň dúfa, že budú domček ľúbiť rovnako ako Andreina rodina. „Zmena je život,“ uzavrela. Chalúpkový domček na Záhorí s obrovským pozemkom predáva za 299 000 eur.

Andy Timková predáva domček v obci Studienka za 299 000 eur.
Zobraziť galériu (8)
Andy Timková predáva domček v obci Studienka za 299 000 eur.  (Zdroj: Instagram A.P.T.)

Viac o téme: Andy Pavlík Timková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu