Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jej manžel si užíva s milenkou: Haasová s úsmevom na tvári a... Krivky vystavila v bikinách!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haasová (Zdroj: Jan Zemiar)

PODHÁJSKA - Pred dvomi mesiacmi vyrukoval manžel Zuzany Haasovej (38) so žiadosťou o rozvod. Len pred pár dňami sa Martin Kostka už stihol pochváliť záberom so svojou novou milenkou Petrou, ako si užívajú dovolenku pri mori. Mohlo by sa zdať, že je to pre herečku úder pod pás, no ona do vankúša neplače. Na kúpalisku sršala dobrou náladou a vystavila na obdiv svoje krivky.

Zuzana Haasová flintu do žita rozhodne nehádže. Napriek tomu, že s Martinom Kostkom strávila dlhé roky v partnerstve a tri roky boli manželia, ich vzťah sa pred dvomi mesiacmi rozpadol. Záchranár podal žiadosť o rozvod a len pred pár dňami sa už stihol pochváliť záberom z dovolenky, kde si užíva slnečné lúče s novou partnerkou.

Hoci by to mnohé ženy položilo, herečkin profil na Instagrame je neustále plný pozitívnych a usmievavých fotiek. Teraz sa dokonca so svojimi fanúšikmi podelila o zábery z kúpaliska, kde si užíva oddych s rodinou. Na fotke sa smeje od ucha k uchu a vystavuje na obdiv svoje krivky. Manželova milenka ju tak zrejme absolútne nerozhodila. Koniec koncov, Zuzana sa stále má čím chváliť.

Zuzana Haasová sa pochvália záberom v plavkách a pridala aj slová k zamysleniu.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haasová sa pochvália záberom v plavkách a pridala aj slová k zamysleniu.  (Zdroj: Instagram Z.H. )

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu