Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ROZVOD: Herečka Haasová je slobodná... Expresne rýchle pojednávanie!

Zuzana Haasová a Martin Kostka sú už rozvedení! Zobraziť galériu (6)
Zuzana Haasová a Martin Kostka sú už rozvedení! (Zdroj: Facebook M.K./Instagram Z.H.)

PEZINOK - V máji podal jej muž žiadosť o rozvod a už sú slobodní! Herečku Zuzanau Haasovú (38) a záchranára Martina Kostku (38) včera expresne rýchlo rozviedli. Ani jeden z exmanželov sa však pojednávania nezúčastnil.

Informáciu o rozvode priniesol Nový čas. Pred štyrmi mesiacmi šokovala Zuzana Haasová správou o tom, že jej manželstvo s Martinom Kostkom sa po troch rokoch rozpadá a dnes sú z nich už slobodní ľudia. Hoci dvojica prešla náročnými skúškami, keď prišli o dve bábätká, krízu neustáli. I keď našla dôkaz jeho nevery herečka, žiadosť o rozvod podal záchranár.

Zuzana Haasová je už rozvedená.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Haasová je už rozvedená.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako informuje denník, k pojednávaniu malo dôjsť včera na súde v Pezinku. „Právni zástupcovia nechceli situáciu dramatizovať. Urobili to bez účasti oboch strán, dokonca ani právni zástupcovia sa na pojednávaní nezúčastnili. Obe strany sa vzdali práva odvolať sa proti rozhodnutiu. Súd teda nemal dôvod manželov nerozviesť,“ prezradil denníku zdroj z okolia exmanželov.

Informáciu o rozvodovom konaní blondínky a Martina, ktorí si už začiatkom júla užíval dovolenku s inou ženou, potvrdil aj Zuzanin právnik. „Potvrdzujem dnes bol vydaný rozsudok, klientka Zuzana Haasová je rozvedená,“ vyjadril sa právnik Marcel Boris. Kostka si rozsudok zrejme užíva po boku priateľky, kým Haasová sa venuje naplno práci a svojím projektom.

Zuzanu Haasovú a Martina Kostku v stredu v Pezinku rozviedli.
Zobraziť galériu (6)
Zuzanu Haasovú a Martina Kostku v stredu v Pezinku rozviedli.  (Zdroj: Facebook Z.H.)

Viac o téme: Zuzana HaasováMartin Kostka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu