Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zuzana Haasová po rozvode: Musela opustiť svoj dom... Moja dcéra prišla o dedičstvo!

Zuzka Haasová má za sebou náročný rok. Zobraziť galériu (9)
Zuzka Haasová má za sebou náročný rok. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Herečka Zuzana Haasová (38) to v živote nemá ľahké (38). Po všetkom, čím si prešla, by možno iní už boli na dne, no ona ostáva silná. Jeden by si myslel, že rozvodom uzavrie jednu kapitolu svojho života, no aj po ňom musí rodáčka z Bratislavy riešiť problémy. Tentokrát musela opustiť svoj dom a jej dcéra Romana (14) prišla o dedičstvo.

V máji tohto roku sa objavila správa o tom, že herečka Zuzana Haasová sa rozvádza. So záchranárom Martinom Kostkom tvorili pár niekoľko rokov a napokon sa v roku 2016 zosobášili. Tretie výročie svadby však už v láske neoslávili. Súd dvojicu napokon rozviedol a hoci by si jeden myslel, že je už všetko za nimi, nie je. Červenovláska totiž musela opustiť svoj dom v Slovenskom Grobe.

Radikálne zmenená Haasová po rozvode: Prišla o dom, jej dcéra o dedičstvo!
„Keď sme na dome všetci makali a ja s Romi budeme bývať v detskej izbe u mamy...“ napísala herečka k jednej z fotografií, ktoré napokon zo sociálnej siete stiahla. Po rozvode si tak musela zbaliť svoje veci a opustiť domov. Prichýlila ju mamina Oľga. „Domček stavala aj Romi,“ spomínala Zuzana.

Nejde však len o to, že bola aj s dcérou nútená opustiť miesto, kde žili niekoľko rokov aj s exmanželom Martinom Kostkom. Nehnuteľnosť mala byť súčasťou dedičstva Romanky. „Prišla som o domček, ale v podstate ani nie ja, ale moja dcéra. Moja dcéra prišla o svoje dedičstvo a o to, čo som budovala pre svoju dcéru,“ vyjadrila sa pre topky.sk Zuzana.

Zuzana Haasová sa musela vysťahovať z domu v Slovenskom Grobe a aj s dcérkou Romanou odišli k herečkinej mame.
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Haasová sa musela vysťahovať z domu v Slovenskom Grobe a aj s dcérkou Romanou odišli k herečkinej mame.  (Zdroj: Instagram Z.H. )

Celý dom bol však písaný na jej exmanžela, keďže ona nemala celkom vyriešené predchádzajúce manželstvo, čo sa týka majetku. Zuzka mala mať od Kostku podpísané uznanie záväzku, keďže do domu ešte pred sobášom vrazila šesťdesiattisíc eur. Tie mala po rozvode dostať, no napokon vraj dostala len polovicu, údajne kvôli vlastnej chybe, ktorú jej ex využil. „Musela odísť k určitému dátumu. V prípade, ak by neodišla, tak dostane za každý deň peňažnú pokutu,“ prezradil zdroj z okolia expartnerov pre portál cas.sk.

Haasová tak napokon prišla o dedičstvo pre dcéru a aj suma peňazí, ktorá sa jej mala vrátiť, sa závratne skresala na polovicu. „Je mi to ľúto, ale ja som jej mama, ja ju zabezpečím a musela som sa vysťahovať, pretože dôstojnosť a morálnosť tam nezafungovala,“ ozrejmila nám dôvod presťahovania sa k mame.

Celkom iný názor má na toto sťahovanie a dodržanie podmienok jej exmanžel, ktorý na ňu podal aj trestné oznámenie. „Vysťahovala sa, ale, bohužiaľ, našu dohodu nedodržala a je na ňu podané trestné oznámenie vzhľadom na to, že pri sťahovaní zobrala veci, ktoré jej nepatrili a zámerne poškodila môj dom,“ oháňa sa Kostka vyjadrením pre už spomínaný portál. Podľa neho mu spôsobila Zuzana veľkú škodu, a to aj napriek tomu, že dostala peniaze aj chalupu.

Ako sama tvrdí, dôstojnosť a morálnosť nezafungovali.
Zobraziť galériu (9)
Ako sama tvrdí, dôstojnosť a morálnosť nezafungovali.  (Zdroj: WhatsApp Z.H.)

„Spoločné budovanie a morálne rozdelenie majetku, keď niečo končí, je základ čistoty charakteru a ten je zasratý hnevom,“ vyjadrila sa Zuzka, ktorá zrejme očakávala po tak dlhom vzťahu iný prístup. Hoci z právneho hľadiska stojí zákon na strane jej exmanžela, morálne je v práve ona. Ako napokon celý ich spor dopadne, ukáže až čas.

Zmena je život a jednu radikálnu po celej rozvodovej tortúre urobila aj Zuzana Haasová – prefarbila sa na červeno. Ak chcete vedieť prečo, pozrite si videorozhovor vyššie.

Jej dcérka Romana prišla o dedičstvo, a to je Zuzke ľúto.
Zobraziť galériu (9)
Jej dcérka Romana prišla o dedičstvo, a to je Zuzke ľúto.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu