Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zaspal priamo pri stole: Poriadna opica českej hviezdy Donutila?!

Miroslav Donutil Zobraziť galériu (5)
Miroslav Donutil (Zdroj: TV JOJ)

KARLOVY VARY - Ani tento rok v Karlových Varoch nie je núdza o filmové hviezdy. Koná sa tam totiž už 54. ročník Medzinárodného filmového festivalu a medzi účastníkmi nechýba ani český herec Miroslav Donutil (68). Ten však zrejme jednu z večerných žúrok poriadne prepískol a pri stole v kaviarni si hodil šlofíka.

Česká hviezda Miroslav Donutil nie je na Slovensku žiadna neznáma. Pamätáme si ho ešte ako poradcu Bohuša z kultového Kurva, hoši, gutntag či naposledy ako Doktora Martina, ktorého vysielala verejnoprávna RTVS.

Miroslav Donutil si zahral s Bolkom Polívkom v Kurva, hoši, gutntag.
Zobraziť galériu (5)
Miroslav Donutil si zahral s Bolkom Polívkom v Kurva, hoši, gutntag.  (Zdroj: česká televize)

Herec si tak, ako mnohí jeho kolegovia, odskočil na Medzinárodný filmový festival do Karlových Varov. Na jednom z večerných posedení pri drinku to však zrejme trošku prestrelil a na druhý deň sa to na Čechovi podpísalo. I keď noc prehýril, neváhal sa na druhý deň zúčastniť charitatívnej akcie Prípitok pre dobrú vec.

Pri stole v kaviarni sedel s hereckými kolegyňami Lenkou Krobotovou a Jitkou Čvančarovou, ktorá prišla aj s manželom, tanečníkom Petrom Čadkom. Práve oni dozerali na to, aby sa Donutil, ktorému akosi oťažela hlava, pri šlofíku nezvalil priamo na zem. Predchádzajúci deň zrejme požil viac drinkov, ako jeho organizmus zvládol. Na dôvažok si neskôr na obed v reštaurácii podľa informácií českých novinárov doprial na vyrovnanie vývar.

Miroslav Donutil si doprial šlofíka rovno v kaviarni na verejnosti.
Zobraziť galériu (5)
Miroslav Donutil si doprial šlofíka rovno v kaviarni na verejnosti.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Miroslav Donutil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu