Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exotická Slovenka nosí pod srdcom dvojičky: Rastúce bruško už neschová!

Jasmína Taty Zobraziť galériu (10)
Jasmína Taty (Zdroj: Inatagram J.T.)

BRATISLAVA - Slovenská kráska s exotickými koreňmi sa už niekoľko týždňov teší na novú úlohu vo svojom živote. Napriek mladému veku sa Jasmína Taty (19), ktorá minulý rok obsadila miesto druhej vicemiss a získala tiež tituly Miss Pierot a Miss Press, stane čochvíľa dvojnásobnou mamou. Radostnou novinkou sa pochválila ešte vo februári. Bruško jej pomaly rastie a aj keby chcela, už ho neschová!

Jasmínu Taty poznajú ľudia najmä vďaka súťaži krásy Miss Slovensko, kde v roku 2018 získala titul druhej vicemiss. Exotická kráska mnohých očarila, a tak získala aj tituly Miss Pierot a Miss Press. Mladé dievča je však predovšetkým tanečnica a diváci Markízy ju tak mohli vídať aj v šou Tvoja tvár znie povedome, Let´s Dance či Chart Show.

Vo februári sa Jasmína Taty pochválila tehotenstvom.
Zobraziť galériu (10)
Vo februári sa Jasmína Taty pochválila tehotenstvom.  (Zdroj: Inatagram J.T.)

Na nejaký čas si však čokoládová misska dá od tanca a vystupovania prestávku, pretože sa pripravuje na najkrajšiu úlohu v živote ženy. Vo februári oznámila, že s priateľom Erikom čakajú dvojičky. Hoci má Jasmína len 19 rokov, na detičky sa veľmi teší.

„Áno, áno... Som v tom! Som tehotná a užívam si to! Veľmi sa na ne teším a nemôžem sa dočkať, kedy sa tie dve malé bábätká narodia. Už teraz ich moc ľubkám," napísala Tatyová vo februári k záberu s bruškom, ktoré bolo v tom čase ešte maličké. Teraz sa pochválila ďalšou snímkou a tehotenstvo už rozhodne neschová. Ako tehuľke jej to mimoriadne pristane!

Rastúce bruško už Jasmína Taty neschová!
Zobraziť galériu (10)
Rastúce bruško už Jasmína Taty neschová!  (Zdroj: Inatagram J.T.)

Viac o téme: Jasmína Taty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu