Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

OTO 2019: Ostrihoňová konečne ukázala bruško a... Odhalenie novej lásky sexi markizáka?!

Veronika Cifrová Ostrihoňová, Roman Polačik Zobraziť galériu (73)
Veronika Cifrová Ostrihoňová, Roman Polačik (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenské národné divadlo sa v sobotu večer zaplnilo desiatkami známych tvárí, ktoré si prišli vychutnať prestížny galavečer 19. ročníka ankety OTO. Medzi celebritami nechýbala ani redaktorka televízie Markíza Veronika Cifrová Ostrihoňová (30), ktorá sa objavila v spoločnosti po prvýkrát s bruškom. Odovzdávanie cien nepremeškal ani herec z obľúbených Oteckov Roman Polačik (30), ktorý mal po boku krásnu slečnu.

Ceny v ankete OTO za minulý rok boli v sobotu rozdané a galavečer bol plný prekvapení. Nielen v rámci mien víťazov v jednotlivých kategóriách, ale program oplýval jedným šokom pre divákov za druhým. Spievajúci Hudák, tancujúca Ďurianová či výpadok svetla sú len zlomok.

Galavečer odovzdávania cien OTO
Galavečeru sa zúčastnilo množstvo známych tvárí slovenského šoubiznisu. Či už išlo o moderátorov, hercov alebo športovcov. Mnohí vyvetrali svoje necelebritné polovičky, čo je pravdepodobne aj prípad sexi herca z markizáckych Oteckov, Romana Polačika. Pred necelým mesiacom sme vás informovali, že muž, ktorý kedysi randil so svojou kolegyňou Janou Kovalčíkovou, má po boku už niekoľko mesiacov novú ženu, ktorá nie je z hereckej brandže. V sobotu Roman evidentne svoju lásku vzal do spoločnosti a mimoriadne im to spolu pristalo.

Roman Polačik vzal do spoločnosti túto krásnu brunetku.
Zobraziť galériu (73)
Roman Polačik vzal do spoločnosti túto krásnu brunetku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

A pristalo to aj nastávajúce mamine Veronike Cifrovej Ostrihoňovej, ktorá si odniesla ocenenie v kategórii redaktor spravodajstva. Nezabudla sa poďakovať aj svojmu manželovi Sajfovi, ktorý za ňou počas ďakovnej reči prišiel aj na pódium, a tak tam podľa ich slov stáli traja Cifrovci. Plavovlasá markizáčka tak konečne ukázala svoje rastúce bruško v plnej kráse.

Veronika Cifrová Ostrihoňová už rastúce bruško neskryje.
Zobraziť galériu (73)
Veronika Cifrová Ostrihoňová už rastúce bruško neskryje.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Veronika Cifrová OstrihoňováOTO 2019Roman Polačik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu