Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajná svadba markizáckej hviezdy a... Už je z neho aj otec!

Roman Poláčik má hneď dve novinky! Zobraziť galériu (6)
Roman Poláčik má hneď dve novinky! (Zdroj: Instagram R.P.)

BRATISLAVA – Len minulý rok v apríli vyplávalo na povrch, že herec Roman Poláčik (31), ktorý hviezdi v markizáckom seriáli Oteckovia, má po Jane Kovalčíkovej po svojom boku novú partnerku. Jeho srdce si získala sympatická Katka. Koncom januára fešák priznal, že sa čoskoro stane otcom a už je to tu. To však nie je jeho jediná novinka!

V apríl 2019 sa objavil na galavečere OTO po boku neznámej ženy, napokon vyplávalo na povrch, že ide o Romanovu novú partnerku Katku. Koncom tohto januára sa dokonca pochválil radostnou novinkou, že mu jeho priateľka privedie na svet bábätko a urobí tak z neho po prvý raz otca. Poláčik, ktorý v minulosti tvoril pár so svojou hereckou kolegyňou Jankou Kovalčíkovou, sa už, ako informuje portál cas.sk, teší zo syna.

Roman Poláčik sa stal otcom.
Zobraziť galériu (6)
Roman Poláčik sa stal otcom.  (Zdroj: Facebook/Divadlo Andreja Bagara)

Katka mu na svet priviedla chlapčeka Filipka, ktorý sa narodil na súkromnej klinike v Bratislave. Z herca, ktorý hrá v obľúbenom markizáckom seriáli Oteckovia, sa tak už tiež stal otecko. „Áno, som čerstvý otec. Synček aj manželka sú zdraví a je o nich dobre postarané,“ vyjadril sa herec pre spomínaný web.

Tým zároveň odhalil ďalšie sladké tajomstvo. Kým donedávna bola Katka len priateľkou, dnes už je manželka. Dvojica si totiž stihla tajne povedať áno ešte pred narodením drobčeka. Katka si už zmenila priezvisko aj na sociálnej sieti.

Hoci sa Roman teší z prvého potomka, kým ho uvidí, bude si musieť ešte chvíľu počkať. Napriek tomu, že boli s Katkou dohodnutí na jeho prítomnosti pri pôrode, nebolo to možné. „Žiaľ, z dôvodu opatrení vzhľadom na situáciu, v ktorej sa svet nachádza, som nemohol byť ani pri pôrode a nemôžem ich ani navštíviť. Takže moje prvé stretnutie s novým človiečikom bolo online,“ povedal Roman.

Katka a Roman si stihli povedať potajomky áno. A už sú z nich aj rodičia.
Zobraziť galériu (6)
Katka a Roman si stihli povedať potajomky áno. A už sú z nich aj rodičia.  (Zdroj: Instagram R.P.)

Viac o téme: Roman Poláčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu