Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Manželka Jiřího Krampola po návrate zo psychiatrie: TOTO musí dodržiavať... Inak ju šupnú späť!

Hana Krampolová a Jiří Krampol Zobraziť galériu (4)
Hana Krampolová a Jiří Krampol

PRAHA – Začiatkom marca hospitalizovali manželku českého herca a moderátora Jiřího Krampola (80), Hanu Krampolovú (57). Po tom, čo skolabovala, pretože celé týždne nejedla a fajčila ako komín, skončila v nemocnici. Dostala sa až na psychiatriu, odkiaľ ju nedávno prepustili. Pokiaľ sa tam nechce vrátiť, musí dodržiavať pravidlá.

Hana Krampolová si prešla ťažkým obdobím. Po tom, ako prišla o mamu, dostala jej psychika poriadne zabrať. Prestala jesť a cigarety sa v jej ústach striedali jedna za druhou. Skončila preto v nemocnici a dostala sa dokonca aj do rúk psychiatrov. V súčasnosti je už však opäť doma, dáva sa do poriadku. Stále jej však hrozí návrat na psychiatriu. Ak nebude dodržiavať stanovené pravidlá, ľahko sa tam môže ocitnúť znova.

Jiří Krampol sa potrápil kvôli manželke Hanke. Tá prežívala ťažké obdobie po strate mamy.
Zobraziť galériu (4)
Jiří Krampol sa potrápil kvôli manželke Hanke. Tá prežívala ťažké obdobie po strate mamy.  (Zdroj: TV Barrandov)

„Trpela som nechutenstvom. Prestala som mať proste chuť do jedla. Bola som hrozne vyberavá a odmietala som potravu. Teraz musím mať pravidelný režim – raňajky, obed, večera. Každé tri hodiny si musím niečo zobnúť. Jediná neresť sú cigarety. Môžem maximálne škatuľku denne, ale vyfajčím tak desať,“ prezradila Krampolová pre český Prásk.

Pravidelnosť je v jej prípade dôležitá. Keďže mala problémy s príjmom potravy, dodržiavanie určitého harmonogramu je alfou a omegou. „Včera som mala kávu a piškóty, poobede halušky s vajcom a ani neviem, čo budeme mať na večeru. Mám aj nutridrinky, keby som zase prestala jesť,“ priblížila svoj deň Hana. Nutrične vyváženým nápojom sa však zatiaľ vyhýba, kým po nich naozaj nemusí siahnuť. Ak nechce ísť späť na psychiatriu, musí pravidelne jesť. Dobrým znamením, že sa stavia na nohy, je aj to, že stihla už aj návštevu manikúry, pedikúry či kaderníka.

Hana Krampolová musí dodržiavať prísne pravidlá.
Zobraziť galériu (4)
Hana Krampolová musí dodržiavať prísne pravidlá.

Viac o téme: Jiří KrampolHana Krampolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu